Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf! Binnenkort verandert de Oude Markt in een reuze zandbak

Houdt jouw kind van lekker buitenspelen en jij van terrasjes pakken? Dat komt goed uit, want van 7 mei tot en met 2 juni strijkt Sand in the City in Enschede neer. Tijdens dit evenement kunnen de kinderen in de mega zandbak spelen terwijl jij vanaf het terras een oogje in het zeil houdt. Ideaal!

Sand in the City

In en rondom deze mega zandbak op de Oude Markt worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kunnen de kinderen samen met een zandsculptuurkunstenaar zandkastelen bouwen, zich laten schminken of zandproefjes doen. Op zaterdag 18 mei komen Koning Koos, Prinses Sassa en Toto van Het Zandkasteel drie keer langs voor een meet & greet. Zorg dus dat je deze datum alvast in je agenda zet! Op deze website vind je de precieze tijden.

Ook worden er rondom de zandbak gezellige zitjes met parasols geplaatst. Op deze manier kunnen ouders onder het genot van een hapje of drankje hun kinderen in de gaten houden. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om een plekje te zoeken op het terras van een van de naastgelegen horecazaken.

Skyline_Enschede_ sand in the city

Meerdere steden in Overijssel

Enschede is niet de enige stad waar Sand in the City georganiseerd wordt. De aftrap is in onze stad en achtereenvolgens verandert de binnenstad van Hengelo, Almelo, Deventer en Zwolle in een speelplek voor kinderen. Per stad blijft de mega zandbak van 10 x 20 m ongeveer een maand liggen. Via deze link kom je uit bij het programma per stad.

10-jarig jubileum

Sand in the City is een initiatief van Herstructureringsmaatschappij Overijssel (HMO) en zij zetten zich in voor de economische ontwikkeling van Overijssel. Denk hierbij aan leefbare binnensteden, vitale bedrijventerreinen en levendige kantoorlocaties. Omdat HMO dit jaar tien jaar bestaat, geven ze dit evenement cadeau. Sand in the City is tot stand gekomen in samenwerking met Houtplezier, TwenteNannies, Oyfo Kunst & Techniek, Zandsculpturenfestijn en de gemeente Enschede.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Herstructureringsmaatschappij Overijssel (HMO). Meer over Herstructureringsmaatschappij Overijssel (HMO) ontdekken?

Herstructureringsmaatschappij Overijssel (HMO)

Vandaag gesloten

Blaloweg 20, Zwolle

adv.