Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rico Latino XL is meer dan een avondje dansen op de Oude Markt

Aangeboden door Rico Latino 2 juli 2019
Op donderdag 25 juli barst het grootste Latin feest van Enschede los tijdens Rico Latino XL. Al sinds 2003 organiseert de gelijknamige dansschool deze populaire avond op de Oude Markt. Ook deze zeventiende editie belooft weer helemaal top te worden. Niemand minder dan Rolf Sanchez en zijn neef Paul Morris, onder meer bekend van het tv-programma ‘Dancesing,’ zullen deze avond optreden.

Rico Latino XL

Rico Latino XL is niet alleen bekend in Enschede, maar trekt ook veel bezoekers van buiten onze stad. Deze editie van de Grolsch Summer Sounds is bij veel mensen favoriet, maar lang niet iedereen weet dat dansschool Rico Latino achter de organisatie van deze avond zit. Ieder jaar stellen ze weer een feestelijk programma samen met gave dansoptredens, muzikale live optredens en workshops. Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar om alvast in de stemming te komen.

rico latino xl_4
Waan je in tropische sferen tijdens Rico Latino XL

Afterparty

Om middernacht is het feest op de Oude Markt afgelopen, maar dit betekent niet dat je gelijk naar huis hoeft. Vanaf 23.00 uur gaan de deuren van de dansschool aan De Heurne 19b namelijk open voor de afterparty. In de ene dansruimte wordt salsa en bachata gedraaid, in de andere zaal kizomba en Caribbean. Het is verstandig om op tijd binnen te zijn, want vol = vol.

Meer dan een avondje dansen

Wist je trouwens dat je het hele jaar door bij deze gezellige dansschool terecht kan? “Rico Latino is meer dan een avond dansen op de Oude Markt,” laat dansschool eigenaar Micheal weten. “Veel mensen komen wekelijks naar de danslessen die gegeven worden in onze club. Ook de feesten die we organiseren bij bijvoorbeeld Holland Casino en de Twentsche Foodhal worden drukbezocht,” zegt de Enschedeër enthousiast.

September nieuwe proeflessen

Heb je altijd al willen leren salsadansen? Begin september zijn er weer proeflessen voor absolute beginners. Ook als je zelf geen danspartner hebt, is het gewoon mogelijk om met een danscursus te beginnen. Deze vier vriendinnen gingen je al voor.


Meer over Rico Latino ontdekken?

Rico Latino dansscholen

GeopendHele dag

De Heurne 19b, Enschede

Bekijk meer:dansscholen

adv.