Houd het zomerse vakantiegevoel nog wat langer vast door je nú aan te melden voor het nieuwe salsa seizoen!

Aangeboden door Rico Latino 5 september 2018

We moeten er helaas echt aan geloven: de zomervakantie is officieel ten einde. De temperatuur zal geleidelijk gaan dalen en we kunnen de najaarscollectie alweer bijna uit de kast trekken. Gelukkig bestaat er een manier om het zomerse vakantiegevoel het hele jaar door vast te houden. Bij Rico Latino waan je je namelijk 365 dagen per jaar in tropische sferen door een cursus salsa, bachata of kizomba te volgen!

Start nieuwe seizoen

Heb jij altijd al willen leren hoe je de salsa moet dansen? Het is geen enkel probleem als je geen ervaring hebt, want bij Rico Latino worden alle danspassen stap voor stap uitgelegd. Bij deze dansschool ben je gegarandeerd van een altijd vriendelijk en gastvrij team, hoge kwaliteit danslessen in een sfeervolle omgeving en vele anderen die net als jij voor het eerst komen dansen. Dit is dit hét moment om je aan te melden voor een cursus, want het nieuwe seizoen gaat 9 september van start!

“Bij Rico Latino kan ik met dansen helemaal mezelf zijn. Dit komt vooral, omdat ze met veel enthousiasme lesgegeven. Rico Latino werkt voor mij verslavend!”

Iedereen kan leren dansen

Heb jij twee linkervoeten en totaal geen ritmegevoel? Super! Dan is een proefles echt iets voor jou. Michael is zowel dansschoolhouder als docent bij Rico Latino en krijgt regelmatig met deze vooroordelen te maken. “Kun je van iemand een professioneel voetballer maken? Dat is slechts voor een selecte groep weggelegd. Kun je iemand een balletje leren trappen? Jazeker! En met dansen geldt dat net zo. Veel mensen overschatten wat ze op korte termijn kunnen bereiken en onderschatten wat ze op lange termijn kunnen bereiken. Iedereen kan leren dansen. Bij de een gaat het alleen ietsje sneller dan bij de ander,” legt Michael uit.

Open dagen

Voorafgaand aan het nieuwe seizoen staan een aantal open dagen gepland, zodat je eerst rustig kunt ervaren of een van de dansstijlen bij je past. Een proefles kost 1 euro en vooraf aanmelden is gewenst. Het overzicht van de open dagen en lestijden vind je hier. Open dagen gemist? Je kunt je alsnog aanmelden voor een cursus.

Foto: Rico Latino

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rico Latino Meer over Rico Latino ontdekken?

Rico Latino dansscholen

Nu openHele dag

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

De Heurne 19b, Enschede

Bekijk meer:dansscholen

adv.