Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! Zo maak jij kans op vrijkaarten voor Citro-Classica

Aangeboden door Vliegveld Twenthe 17 april 2020

Van vintage markt en bijzondere foodtrucks tot straattheater en de verkoop van Citroëns: tijdens Citro-Classica komt alles samen. Dit tweedaagse evenement is geschikt voor jong en oud en jij kan er gratis bij zijn! Lees snel verder om erachter te komen hoe je kans maakt op vrijkaarten.

Citro-Classica vindt plaats op 19 en 20 september 2020 op het terrein van Vliegveld Twenthe. Arie en Richard zijn de initiatiefnemers van dit evenement en zij zijn erg enthousiast over de locatie. “Vliegveld Twenthe heeft alles in huis om er een fantastisch evenement van te maken.”

Nazomeren in Franse sferen

Het is de eerste keer dat Citro-Classica georganiseerd wordt. Citroën-liefhebber Richard is een trouwe bezoeker van Citroën beurzen, maar toch miste hij iets. “Deze beurzen worden door meer dan 10.000 mensen bezocht, maar de echte gezelligheid ontbreekt een beetje. Ik vind dat dit beter kan en daarom hebben Arie en ik Citro-Classica in het leven geroepen.”

arie en richard voor toren
Richard en Arie zijn de initiatiefnemers van Citro-Classica

Ben jij een echte Citroën-lover? Dan wil je dit tweedaagse evenement zeker niet missen. Rijd je in een andere auto of heb je eigenlijk niet zoveel met dit voertuig? Ook dan is Citro-Classica nog steeds de moeite waard om te bezoeken.

Scoor toffe vintage spullen

Een van de onderdelen van dit evenement is de vintage markt. Op de Strip en rondom de brandweerkazernes staan tientallen marktkramen die gevuld zijn met toffe vintage spullen. Denk aan retro lampen, klassieke meubels en andere accessoires die je gewoon moet hebben.

Met een bijzonder verhaal

Verder worden er bijzondere oldtimers te koop aangeboden. Arie: “Dit is de perfecte gelegenheid voor trotse auto-eigenaren om hun passie met anderen te delen. Achter elke Citroën zit een mooi verhaal en de bezoeker krijgt de mogelijkheid om de nieuwe eigenaar te worden. We hopen op zo’n 100 unieke auto’s.”

Vind je het heerlijk om zelf aan jouw Citroën te sleutelen? Op de onderdelenmarkt vind je diverse producten die jouw auto helemaal compleet maken. Of je nu op zoek bent naar onderdelen voor de 2CV of voor een Citroën bus, hier vind je het!

citroën
Kom in contact met andere Citroën-liefhebbers. Foto: Unsplash

Van verse friet tot luxe biefstuk

Ook de foodtrucks zijn helemaal in Citroën-sferen. “We willen een mooie verscheidenheid aan eten en drinken aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk frietjes vanuit een Citroën caravan of een oldtimer die is omgebouwd tot grillkeuken. Maar ook aan heerlijke wijnen en speciaalbiertjes is gedacht”, legt Arie uit.

Kinderen mogen auto’s beschilderen

Terwijl de ouders lekker over het terrein wandelen, kunnen kinderen meedoen met de gratis activiteiten van de Buiten T(w)entse Opvang. Niet alleen de kinderen kunnen geschminkt worden, zij mogen ook zelf met verf in de weer gaan. Zo staan er een aantal auto’s die beschilderd mogen worden (dus niet die van papa!). Verder zijn er (kleine) kermisattracties en worden er leuke spelletjes georganiseerd.

Op de camping

Dacht je dat dit het was? Zeker niet! Geniet tussendoor van straattheater en muzikale optredens. Je hebt zelfs nog de mogelijkheid om te overnachten op het speciaal ingerichte campingterrein. “We willen alle standhouders en bezoekers met elkaar laten verbinden. Zo is de feestavond op zaterdagavond voor iedereen vrij toegankelijk, je betaalt alleen voor het eten en drinken.”

citroën foodtruck
Alle foodtrucks zijn omgebouwde Citroëns. Foto: Unsplash

Gratis naar Citro-Classica

Een dagkaart voor Citro-Classica kost €15,-, een weekendticket €27,50 en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Campingplaatsen zijn beschikbaar vanaf €19,- en je bestelt je kaartje via deze link.

Wil jij liever gratis naar Citro-Classica? Dat kan, want wij mogen 2 x 2 dagkaarten weggegeven. Wat moet je hiervoor doen? Heel eenvoudig, laat in een Facebook reactie onder dit artikel op indebuurt Enschede weten waarom jij graag naar Citro-Classica wilt gaan. De twee leukste reacties worden beloond met gratis kaarten. Meedoen kan tot 1 mei, daarna worden de winnaars bekend gemaakt.

Bezoek de website van Citro-Classica voor meer informatie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vliegveld Twenthe. Meer over Vliegveld Twenthe ontdekken?

Vliegveld Twenthe entertainment

Vliegveldweg 345, Enschede

Bekijk meer:entertainment

adv.