Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pinkster Pretmarkt 2019: het gezelligste uitje op tweede pinksterdag

Aangeboden door van Doorn & Doorn 5 juni 2019

We hebben een heerlijk lang weekend voor de boeg, want Pinksteren valt dit jaar op 9 en 10 juni. Ook in Enschede worden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de Pinkster Pretmarkt in de wijk Roombeek.

Pinkster Pretmarkt 2019

De Pinkster Pretmarkt is dit jaar extra feestelijk, want het wordt alweer voor de vijfde keer georganiseerd. Rondom brasserie Van Doorn & Doorn staan maar liefst 53 kramen met leuke hebbedingen, kleding en commerciële kramen.

pinkster pretmarkt plattegrond
De plattegrond van de Pinkster Pretmarkt 2019

Daarnaast is er ook een gratis kleedjesmarkt en zijn er verschillende foodtentjes waar hamburgers, tosti’s, knakworsten en zelfgemaakte bonbons en Italiaans gebak wordt verkocht. Dit wordt voornamelijk gedaan door kinderen uit de buurt. Uiteraard kun je bij van Doorn & Doorn terecht voor een heerlijke healthy lunch.

Ook is er een springkussenplein, live muziek en verschillende sport- en spelactiviteiten. Rondom de toestellen is een relaxruimte ingericht met tafels en banken, zodat de ouders onder het genot van een hapje of drankje toezicht kunnen houden op hun kinderen. Kortom, genoeg leuks voor jong en oud en zeker een bezoekje waard!

  • wat: Pinkster Pretmartk 2019
  • wanneer: maandag 10 juni
  • hoe laat: 9.00-17.00 uur
  • waar: rondom Van Doorn & Doorn, Park Steenbeltweg/Lonnekerspoorlaan in Enschede
De healthy kapsalon

Deze bijdrage wordt je aangeboden door van Doorn & Doorn. Meer over van Doorn & Doorn ontdekken?

van Doorn & Doorn restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 18:00

Steenbeltweg 48, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.