Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pakjesavond, benefitquiz en meer weekendtips in Enschede

Door Demi Zenderink 4 december 2020

We kunnen weer proosten op het weekend. Heb je zin om iets leuks te gaan doen, maar ben je na al die weken thuiszitten je inspiratie kwijt? Lees dan vooral even verder, want wij hebben weer wat leuke activiteiten op een rij gezet voor zowel buiten de deur als thuis.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Pakjesavond vieren

Aankomende zaterdag is het 5 december en dat betekent pakjesavond. Ga gezellig met het gezin of een kleine groep vrienden bij elkaar zitten, sla wat lekkere snacks in en maak er een mooie avond van. Mocht je een twist aan pakjesavond willen geven met bijvoorbeeld een leuk spel, dan hebben we hieronder nog wat tips voor je.

pakjesavond

’t Heerlijk avondje is gekomen: 7 x leuke manieren om pakjesavond te vieren met het gezin

Het is bijna weer pakjesavond en dat betekent gezelligheid en cadeautjes! Je kunt er natuurlijk voor...

Workshop kerstboom, schedel of vlinder beplakken met boomschors

Zin om er een creatief weekend van te maken? Geef je dan op voor de workshop kerstboom, schedel of vlinder beplakken met boomschors van De Blije Naald. De workshop begint zaterdag 5 december om 10.00 uur en zal tot ongeveer 13.00 uur duren. Meedoen kost €35,- inclusief koffie of thee met wat lekkers. Inschrijven kan hier.

 Dripping Trees in Vestzaktheater

Vrijdag 4 december staat post-punk band Dripping Trees in het Vestzaktheater. Met hun rauwe, dynamische en meeslepende liedjes proberen ze intieme momenten te creëren met gelijkgestemden. De show begint om 19.00 uur en voor €5,- bestel je hier een kaartje.

Luister naar de Spacecast

Vrijdag 4 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Spacecast. De Spacecast is een interactieve podcast/liveshow waarin sketches, filmpjes, muziek en diepte-interviews aan bod komen. Het is een breed programma waarin jong en nieuw talent een podium krijgt om hun verhaal te doen. De Spacecast wordt opgenomen in de Spacebar, zodat mensen toch een beetje het gevoel van samen gezellig een biertje drinken krijgen.

Sinterklaasbenefitquiz

Vrijdag 4 december om 20.00 uur is er een benefitquiz die helemaal in het teken staat van Sinterklaas. Het doel van de quiz is geld ophalen om de horeca een hart onder de riem te steken. Het gaat als volgt: je kunt je online aanmelden voor de quiz en direct aangeven welke gelegenheid je met welk bedrag wilt steunen. Zo heb je een gezellige avond en help je tegelijkertijd jouw favoriete café of kroeg.

Lees ook

Arko

Baasje gezocht: Arko is door zijn vorige baasje aan een boom vastgebonden

Op zoek naar een nieuwe hond? Wij helpen je op weg! Elke week zetten we een nieuw asieldier in het z...

Zeg oma, wat doet die dolfijn op je schouder? Gezocht: ouderen met tatoeages!

Een tattoo is een versiering voor het leven en achter veel tatoeages zit een verhaal. Die verhalen h...
Theetuin ik & mijn moeder

Winnen! Maak kans op een high tea voor drie personen van Theetuin ik & mijn moeder

Heerlijke sandwiches, scones, taartjes en andere lekkernijen: wij zijn dol op een high tea op z'n ti...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.