Pak je agenda erbij: deze voorstellingen in mei wil je niet missen

Aangeboden door Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede 16 april 2019

Je hoeft je in mei zeker niet te vervelen, want er staan veel leuke voorstellingen op het programma. Kijk maar eens mee naar dit lijstje van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Pagina 1 / 11
⟵ swipe swipe ⟶

Kom hier dat ik u kus

Op woensdag 1 mei is deze toneelvoorstelling te zien. ‘Kom hier dat ik u kus’, de tweede roman van Griet Op de Beeck, werd binnen een week na verschijning een bestseller en door het DWDD-panel uitgeroepen tot Boek van de Maand. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 19,75 euro.

Rupsje Nooitgenoeg, en drie andere verhalen

Wie is er niet opgegroeid met dit bekroonde kinderboek? De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf twee jaar en een kaartje kost 15,75 euro. Er zijn twee speeltijden op zondag 5 mei, namelijk om 13.30 uur en 16.00 uur.

Paul de Leeuw

Op dinsdag 7 mei staat Paul de Leeuw in het theater met zijn cabaretprogramma ‘Vette Pech.’ Een kaartje kost 29,50 euro en is via deze link te bestellen.

Scapino Ballet

Liefhebber van dans en ballet mogen het Scapino Ballet op donderdag 9 mei niet missen.  In de choreografie van Ed Wubbe is de live pianomuziek van Michiel Borstlap de motor voor de dans. ‘Pas de Deux’ is een dansconcert waarin twee werelden samenkomen. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 17,75 euro.

Slagerij van Kampen

De Nederlandse slagwerkgroep Slagerij van Kampen is uitgegroeid tot een act van wereldformaat en jij kan ze op zaterdag 11 mei aanschouwen. Een normaal kaartje kost 29,75 euro, maar jongeren kunnen tegen een gereduceerd tarief van 19,75 euro de voorstelling bezoeken.

De Verleiders

De Verleiders brengen vlijmscherpe theaterstukken over de moraal aan de top van het bedrijfsleven. Dit keer richten zij hun pijlen op de handelaren in big data: de Facebooks, Apples, Googles en Übers van deze wereld. Ze hebben een ongekende macht, voelen zich boven elke wet verheven en weten alles van ons. Maar wat houden zij voor ons verborgen? Kom erachter op donderdag 16 mei. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 27,25 euro per stuk.

The Michael Jackson Tribute

Dit choreografische theaterspektakel wil je niet missen! Tien jaar na zijn plotselinge overlijden wordt Michael Jackson herdacht met een wervelende voorstelling die in Groot-Brittannië lovende recensies kreeg, en waarin alle grote hits oor en oog passeren. Gedurende vijf weken komt de Engelse Michael Jackson Tribute naar een select aantal theaters in Nederland en het Wilminktheater is er één van. Bestel je kaarten snel, ze kosten 32,75 euro per stuk.

Noem het maar liefde

Artistiek leider Michel Sluysmans regisseert met ‘Noem het maar liefde’ een hilarische en ontroerende reis langs bedrog, eenzaamheid, verleiding, verlangen en intimiteit. De voorstelling wordt voorzien van livemuziek door een band o.l.v. Viktor Griffioen. Dit toneelstuk is te zien op zaterdag 18 mei en kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 19,75 euro.

Triggerfinger

Ben je geen liefhebber van toneel, maar wel van muziek? Bestel dan een kaartje voor Triggerfinger. De band bestaat inmiddels twintig jaar en dat vieren ze met een bijzondere show. Voor 35,50 euro kan jij erbij zijn.

Judeska in de TBS-kliniek

Lig jij ook helemaal dubbel van Jandino’s typetje Judeska? Je kon er op wachten, maar na meerdere aanvaringen met de wet, talrijke op de man gespeelde beledigingen en een reeks fysieke aanvallen, is het eindelijk zo ver: de rechtbank besluit Judeska achter slot en grendel te zetten in een TBS-kliniek. Deze cabaretvoorstelling is te zien op donderdag 23 mei en een kaartje kost 30,25 euro.

Bureau Sport

In 2017 waagden Frank en Erik de stap van tv naar theater en brachten ze hun geliefde ‘Bureau Sport’ op de planken. Na een twintigtal voorstellingen waaraan het publiek en de mannen zelf ontzettend veel lol beleefden, werd de stap als ‘geslaagd experiment’ bestempeld en maken ze zich op voor het vervolg. De voorstelling is te zien op dinsdag 28 mei en een kaartje kost 24,- euro.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Meer over Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede ontdekken?

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede theaters

Gesloten12:00 - 17:00

Wenninkgaarde 40-42, Enschede

Bekijk meer:theaters
Pagina 1 / 11
⟵ swipe swipe ⟶

adv.