Altijd al willen salsa dansen? Dit is je kans!

Aangeboden door Rico Latino 17 april 2019

Een nieuwe dans leren kan best spannend zijn, vooral als je geen eigen danspartner hebt. Maar bij Rico Latino verdwijnt deze spanning al na de eerste (proef)les. Eind april gaan de volgende open dagen van start, dus dit is een goed moment om met een danscursus te beginnen.

Dansen bij Rico Latino

Het is geen enkel probleem als je geen ervaring hebt, want bij Rico Latino worden alle danspassen stap voor stap uitgelegd. Er wordt les gegeven in salsa, bachata en kizomba. Bij deze dansschool ben je gegarandeerd van een altijd vriendelijk en gastvrij team, hoge kwaliteit danslessen in een sfeervolle omgeving en vele anderen die net als jij voor het eerst komen dansen. Ook als je zelf geen danspartner hebt, is het gewoon mogelijk om met een danscursus te beginnen.

De vier vriendinnen Romy, Lian, Annemarie en Alicia kwamen ook zonder danspartner en ze waren na de eerste proefles enorm enthousiast. “In het begin was het nog een beetje spannend, omdat je niet weet hoe dichtbij je bij de ander moet staan. Maar de proefles was zo ontzettend leuk, dat we ons gelijk dezelfde avond hebben aangemeld voor de salsa cursus.” Deze meiden kunnen het iedereen aanraden om bij Rico Latino te gaan dansen.

Rico Latino_ervaring 1
Romy, Annemarie, Lian en Alicia zijn iedere week bij Rico Latino te vinden

Mannen, verzamel je!

Het kan voor de gemiddelde man misschien een beetje onwennig zijn om soepel op de dansvloer te staan, maar iedereen kan leren dansen. En niets is zo mannelijk als een zelfverzekerde danser. Maak de dames het hof en show them what you’ve got. “Veel mensen onderschatten wat ze op lange termijn kunnen bereiken. Bij de een gaat het alleen ietsje sneller dan bij de ander,” legt dansinstructeur Michael uit.

Open dagen

De meeste proeflessen zijn geschikt voor absolute beginners, maar ook ervaren dansers zijn welkom. Er worden namelijk ook proeflessen aangeboden die jouw dansrepertoire verrijken. De eerst volgende open dagen met proeflessen salsa, bachata en kizomba vinden plaats op de volgende data:

Zondag 28 april
14.00 uur – Salsa beginners
15.00 uur – Kizomba beginners

Maandag 29 april
19.30 uur – Salsa beginners
20.30 uur – Bachata beginners

Dinsdag 30 april
20.30 uur – Salsa on 2*
20.30 uur – Kizomba beginners

Donderdag 2 mei
19.30 uur – Salsa beginners
20.30 uur – Salsa instromers**

* Ben je een ervaren salsa danser en wil je ook leren om salsa on 2 te dansen? Geef je dan op voor deze proefles! Het is een verrijking voor je dansrepertoire.
** Heb je (minimaal 3 maanden) ervaring met Salsa L.A. style dansen? Doe dan mee bij de proefles ‘salsa instromers’ op donderdag 2 mei om 20.30 uur.

Aanmelden

Deelname aan een proefles bedraagt 1,- euro. De proeflessen van Rico Latino zijn erg populair, dus meld je vooraf aan via dit formulier. Wil je wel graag met salsa, bachata of kizomba beginnen, maar lukt het niet om naar de open dagen te komen? Geen nood! Je kunt je alsnog aanmelden voor een cursus of mailen om een proefles op een ander moment te plannen. Je zult zien dat je na verloop van tijd net zo goed kan dansen als docenten Michael en Sandy in onderstaande video.

Don’t wait until you’ve reached your goal to be proud of yourself. Be proud of every step you take toward reaching that goal ✨ #dancingskills #beproud #reaching #achieving #salsa #bachata #kizomba

Posted by Rico Latino on Friday, 2 February 2018


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rico Latino. Meer over Rico Latino ontdekken?

Rico Latino dansscholen

Nu openHele dag

De Heurne 19b, Enschede

Bekijk meer:dansscholen

adv.