Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze manier wordt Rico Latino XL volgend jaar nóg leuker

Aangeboden door Rico Latino 1 augustus 2019

Heb jij ook zo genoten van Rico Latino XL? Als toeschouwer valt er genoeg te kijken, maar zelf mee kunnen dansen is natuurlijk nóg leuker! In de eerste week van september gaan bij Rico Latino de eerstvolgende open dagen van start. Dus dit is het perfecte moment om met danslessen te beginnen!

Rico Latino

Een nieuwe dans leren kan best spannend zijn, vooral als je geen eigen danspartner hebt. Maar bij Rico Latino verdwijnt deze spanning al na de eerste (proef)les. Bij deze dansschool ben je gegarandeerd van een altijd vriendelijk en gastvrij team, hoge kwaliteit danslessen in een sfeervolle omgeving en vele anderen die net als jij voor het eerst komen dansen. Ook als je zelf geen danspartner hebt, is het gewoon mogelijk om met een danscursus te beginnen.

Mannen, verzamel je!

Het kan voor de gemiddelde man misschien een beetje onwennig zijn om soepel op de dansvloer te staan, maar iedereen kan leren dansen. En niets is zo mannelijk als een zelfverzekerde danser. Maak de dames het hof en show them what you’ve got. “Veel mensen onderschatten wat ze op lange termijn kunnen bereiken. Bij de een gaat het alleen ietsje sneller dan bij de ander,” legt dansinstructeur Michael uit.

rico latino xl_ open dagen_2

Open dagen

De meeste proeflessen zijn geschikt voor absolute beginners, maar ook ervaren dansers zijn welkom. Er worden namelijk ook proeflessen aangeboden die jouw dansrepertoire verrijken. De eerstvolgende open dagen met proeflessen salsa, bachata en kizomba vinden plaats op de volgende data:

Zondag 1 september
19.30 uur – Salsa beginners
20.30 uur – Kizomba beginners

Maandag 2 september
19.30 uur – Salsa beginners
20.30 uur – Bachata beginners

Dinsdag 3 september
19.30 uur – Salsa beginners
20.30 uur – Kizomba beginners

Woensdag 4 september
19.30 uur – Salsa beginners
20.30 uur – Bachata beginners

Donderdag 5 september
19.30 uur – Salsa beginners
20.30 uur – Salsa instromers*

* Heb je (minimaal drie maanden) ervaring met salsa L.A. style dansen? Doe dan mee aan de proefles ‘salsa instromers’ op donderdag 5 september om 20:30 uur.

Aanmelden

Deelname aan een proefles bedraagt 1,- euro. De proeflessen van Rico Latino zijn erg populair, dus meld je vooraf aan via dit formulier. Wil je wel graag met salsa, bachata of kizomba beginnen, maar lukt het niet om naar de open dagen te komen? Geen nood! Je kunt je alsnog aanmelden voor een cursus of mailen om een proefles op een ander moment te plannen.


Meer over Rico Latino ontdekken?

Rico Latino dansscholen

GeopendHele dag

De Heurne 19b, Enschede

Bekijk meer:dansscholen

adv.