Met dit leuke uitje hoeft jouw kind zich niet te vervelen in de zomervakantie

Aangeboden door Bibliotheek Centrum 25 juli 2018

Wat heerlijk, de zomervakantie is officieel van start gegaan! Ook in de zomerperiode worden er genoeg leuke activiteiten georganiseerd, dus je hoeft niet bang te zijn dat jouw kind zich hoeft te vervelen. Zo kun je iedere woensdagmiddag in augustus terecht bij de Binnenste Buiten Bieb in het Ledeboerpark.

Binnenste Buiten Bieb

Dit zomerse weer is perfect om eropuit te trekken. En hoe leuk is het wanneer je ook nog eens iets nieuws leert? Daar weet de Bibliotheek Enschede wel raad mee! Vanuit een partytent, opgezet in het Ledeboerpark en gevuld met geselecteerde bieb-boeken, gaan ze een spel met boeken doen. Zo keren ze de bieb binnenste buiten. Buiten lezen, buiten spelen, buiten ontdekken. Dit alles met een knipoog naar ‘natuur-educatie.’

Voor jonge kinderen

Dit uitje is geschikt voor kinderen van drie tot acht jaar en uiteraard zijn ouders ook van harte welkom. Alle boeken en activiteiten zijn gericht op alles wat groeit, bloeit en beweegt op meer dan twee pootjes. Dus even geen videospelletjes en beeldschermen, maar gewoon lekker buitenspelen in de Twentse natuur.

Helemaal gratis

Dit uitje is helemaal gratis te bezoeken en het is niet nodig om je vooraf aan te melden. Zorg er gewoon voor dat je om 14.00 uur bij de hoofdingang van het Ledeboerpark staat. Voor de ouders staat koffie en thee klaar en voor de kinderen een glas ranja.

Data en activiteiten

De Binnenste Buiten Bieb vindt iedere woensdag in augustus van 14.30 uur tot 16.30 uur plaats. Alle data met een A staan in het teken van extra activiteiten naast de buitenbieb. In de met een B gemarkeerde weken is er nog steeds een buitenbieb in het Ledeboerpark, maar dan ga je vervolgens op pad met een gids van het IVN.

Waar, wanneer en hoe laat?

Het Abraham Ledeboerpark zit aan de Hengelosestraat 325 in Enschede.

1 augustus 14.30-16.30 (A)

8 augustus 14.30-16.30 (B)

15 augustus 14.30-16.30 (A)

22 augustus 14.30-16.30 (B)

29 augustus 14.30-16.30 (A/B)

binnenste-buiten-bieb-1
Op pad met de IVN gids

Bibliotheek Centrum bibliotheken

Nu gesloten09:30 - 20:30

Pijpenstraat 15, Enschede

Bekijk meer:bibliotheken

adv.