Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk vriendinnenuitje: maak je eigen stoere tas van vilt en koeienhuid

Aangeboden door De Blije Naald (Winkel & Workshops) 6 september 2018

Ben jij op zoek naar een creatieve activiteit om samen met je vriendinnen te doen? Dan is de workshop SHOPPER VILT & KOEIENHUID zeker iets voor jou! Het eindresultaat is zo mooi dat het bijna lijkt alsof de tas uit de winkel komt.

De Blije Naald winkel & workshops

Net aan de rand van de binnenstad zit de gezellige winkel De Blije Naald winkel & workshops. Hier vind je niet alleen super toffe handgemaakte interieurspullen, er worden ook regelmatig uiteenlopende workshops gegeven. Carien Flink is de eigenaresse van dit verborgen pareltje en ze verzorgt zelf ook een aantal workshops, waaronder tassen maken van vilt en koeienhuid.

workshop-tassen-maken-de-blije-naald-6
Heerlijk aaibare tas!

Geschikt voor iedereen

Het is vast wel eens voorgekomen dat je een nieuwe hobby uitprobeerde en erachter kwam dat het gepriegel niks voor jou is. Gelukkig is deze workshop ook geschikt wanneer je minder handig bent en over twee linkerhanden beschikt. Het daadwerkelijke naaiwerk wordt door Carien zelf gedaan op de industriële naaimachine. Vandaar dat het eindresultaat er ook zo professioneel uitziet!

Eigen twist

Tijdens de workshop maak je geen standaard shopper, maar je krijgt de mogelijkheid om er je eigen twist aan te geven. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren vilt, koeienhuid, leren hengels en tashangers. Iedere combinatie levert weer een andere look op. Keuzestress!

Aanmelden

Lijkt het jou ook leuk om zo’n gave tas te maken? Via deze link kun je zien wanneer deze volgende workshops gegeven worden. Deelname bedraagt 50 euro en dit bedrag is inclusief koffie/thee/fris, iets lekkers, Carien’s enthousiaste begeleiding en natuurlijk die unieke handgemaakte shopper waar je mee gezien mag worden. Daarnaast zijn er ook andere workshops te volgen bij De Blije Naald. Klik hier voor het gehele overzicht. Dus, met wie ga jij deze workshop volgen?

Je kunt uit veel verschillende soorten huid en vilt kiezen
Je maakt je eigen leren label
Opperste concentratie
Carpe diem!
Tijd om het eindresultaat te bekijken

Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Blije Naald (Winkel & Workshops). Meer over De Blije Naald (Winkel & Workshops) ontdekken?

De Blije Naald (Winkel & Workshops) conceptstores

Geopend11:00 - 17:00

De Klomp 89, Enschede

Bekijk meer:conceptstores

adv.