Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shop till you drop! Deze Ladies Night wil je niet missen

Aangeboden door Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede 6 februari 2020

Heb jij zin in een gezellig avondje uit met vriendinnen? Bestel dan een kaartje voor de feelgoodmusical Kinky Boots. Deze voorstelling is vier dagen lang te zien in het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Leuk extraatje: op 20 en 21 februari wordt de avond uitgebreid met een speciale Ladies Night. Daar wil je bij zijn!

Kinky Boots werd op Broadway en West End overladen met prijzen. Zo ontvingen beide shows onder andere de prijs voor Beste Musical! Het verhaal is gebaseerd op de Britse film uit 2005 en gaat over Charlie die de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader heeft geërfd. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en Lola zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting.

Kinky Boots in Enschede

Kinky Boots is te zien van donderdag 20 februari tot en met zondag 23 februari. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €43,75 en dit bedrag is inclusief garderobe, koffie/thee vooraf en een pauzedrankje. Bestel je kaartje eenvoudig online of neem telefonisch contact op met de kassa. De kassa is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur op het nummer 053-4858500.

Ladies Night

Alleen op 20 en 21 februari wordt je theaterbezoek uitgebreid met een speciale Ladies Night. Door de foyer staan verschillende kraampjes opgesteld met de leukste producten, zoals sieraden, kleding, beauty producten en lekkernijen. De activiteiten rondom de Ladies Night starten een uur voor aanvang van de voorstelling, dus om 19.00 uur. Uiteraard kun je ook na afloop van de voorstelling nog even langs de diverse standjes lopen.

Tekst gaat verder onder foto’s

Foto: Facebook Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Kinky Boots Afterparty

Deze Ladies Night is overigens niet het enige extraatje dat omtrent Kinky Boots georganiseerd wordt. Zo vindt er op zaterdag 8 februari een Stiletto Run plaats waarbij je een leuke prijs kunt winnen. En als je op zaterdag 22 februari naar de voorstelling gaat, moet je na afloop eigenlijk nog even naar café Stonewall voor de Kinky Boots Afterparty. Je hoeft hiervoor geen entree te betalen en op vertoon van je kaartje voor de voorstelling ontvang je het tweede tapbiertje, wijntje of glaasje fris gratis.

 


Meer over Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede ontdekken?

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede theaters

Geopend12:00 - 17:00

Wenninkgaarde 40-42, Enschede

Bekijk meer:theaters

adv.