Help, ik zoek een hobby!

Door Rebecca de Graaf 2 augustus 2018

Na een drukke werkdag is niets zo lekker als met een dekentje en een kop thee op de bank te kruipen. De daaropvolgende drie uur spendeer je rustig aan het bingewatchen van jouw favoriete serie. Hartstikke leuk natuurlijk, maar misschien wordt het tijd voor een nieuwe hobby. Wellicht dat de volgende workshops en cursussen iets voor jou zijn.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wereldse gerechten

Het Kookatelier Enschede
Foto: Facebook Het Kookatelier

Omdat iedere dag aardappels, vlees en groenten op je bord ook wel gaat vervelen, is het leuk om kennis te maken met andere keukens. Bij Het Kookatelier wordt een ruim assortiment van kookworkshops aangeboden. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan een Indiase kookworkshop of je eigen tagliatelle maken tijdens een Italiaanse kookles. Wat van ver komt is lekker, maar wat uit Twente komt ook! Tijdens de workshop koken met streekproducten maak je kennis met Twentse ingrediënten.

Het Kookatelier kookstudio’s

Lasondersingel 97 , Enschede

Bekijk meer:kookstudio’s

Netjes schrijven 2.0

Je ziet het steeds vaker, kaarten en borden die prachtig beschreven zijn met verschillende schrijfstijlen, lettertypes en afbeeldingen. Het is inmiddels de moderne vorm van kalligrafie: handlettering. Wil jij leren hoe je deze sierlijkste letters moet maken? Meld je dan aan voor een workshop handlettering bij De Inspiratiehoeve.

Inspiratiehoeve entertainment

Nu open09:00 - 19:00

Beldershoekweg 20, Boekelo

Bekijk meer:entertainment

Maak je eigen mini ecosysteem

De glazen tuinen
Mini-ecosysteem van De glazen tuinen

Krijg jij het voor elkaar om zelfs een cactus te laten doodgaan? Dan is een workshop mini-ecosysteem maken van De glazen tuinen iets voor jou. Tijdens deze workshop leer je hoe je deze hippe blikvanger maakt. Ideaal wanneer je geen groene vingers hebt, maar wel van planten houdt. Het enige wat je moet doen, is de vaas zo nu en dan afstoffen. Dat moet lukken toch?

De glazen tuinen woonwinkels

Nu openHele dag

Bekijk meer:woonwinkels

Daar kun je een puntje aan zuigen

freestyle dotpainting Enschede
Foto: Facebook Free Style Dotpainting

Niet zo goed in schilderen? Daar wordt tijdens de workshop freestyle dotpainting geen punt van gemaakt. Hier leer je om de puntjes op de i te zetten. Dotpainting is geïnspireerd op de schilderkunst van de Australische Aboriginals. Tijdens de workshop freestyle dotpainting beschilder je bijvoorbeeld theedoezen, bloempotten of opbergdozen. Zo creëer je een leuk item voor je huis waar de gemiddelde woonwinkel nog een puntje aan kan zuigen.

Free Style Dotpainting galeries

Emmastraat 119, Enschede

Bekijk meer:galeries

Lomp en onbenullig

bumperball Twente
Foto: Facebook Bumperball Twente

Ben je uitgekeken op een gewoon potje voetballen, maar houd je er wel om lomp en onbenullig tegen elkaar aan te rennen? Dan biedt bumperball de ultieme uitkomst. Tijdens deze sportieve activiteit knal je zo hard mogelijk tegen je tegenstander aan. Je hoopt dan dat hij of zij omver valt, waardoor beide benen van de grond raken. De meest onbenullige capriolen worden uitgehaald. O ja, er zit ook nog een bal in het spel en er moet gescoord worden. Maar dat is bijzaak.

Bumperball Twente sportcentra

Hengelosestraat 221 , 7562 RA

Bekijk meer:sportcentra

Sexy in een doekje hangen

Aerial Academics Enschede
Foto: Facebook Aerial Academics

Wanneer lomp en onbenullig niet echt je ding is, kun je misschien beter een hobby uitkiezen die sierlijk en elegant is. Eerlijk is eerlijk. Het vergt aardig wat lenigheid en vaardigheden voordat je sexy in een doekje kunt hangen, maar dan heb je wel een bijzondere hobby. Aerial Silk is een sport waarbij je in lange doeken (de silks) klimt en je lichaam op verschillende manieren inwikkelt zodat je kan staan, hangen en gecontroleerd kan ‘vallen’. Dat is toch tof om te doen!

Aerial Academics sportcentra

Nu gesloten19:30 - 22:00

G.J. van Heekstraat 408 , Enschede

Bekijk meer:sportcentra
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.