Heerlijk voor de winterse dag: workshop XXL plaid breien van merino wol

Aangeboden door De Blije Naald (Winkel & Workshops) 31 januari 2019

Je kent De Blije Naald winkel & workshops vast al van de workshop tassen maken van vilt en koeienhuid. Maar wist je dat ze nog veel meer toffe workshops aanbieden? Zo is de workshop XXL plaid breien van merino wol echt een aanrader!

44 kleuren merino wol

Een XXL plaid is niet alleen lekker warm, het staat ook nog eens super gezellig in huis. Het maakt niet uit welke kleuren jij in jouw interieur gebruikt, want je kan maar liefst uit 44 verschillende kleuren merino wol kiezen. Zo zit er altijd wel een geschikte kleur voor jou tussen.

Voorkeur doorgeven

Ruim een week van tevoren maak je een keuze en geef je jouw voorkeur door aan De Blije Naald. Bij aanvang van de workshop ligt er een grote bol van drie kilo merino wol voor je klaar. Hiermee maak je een deken van ongeveer 1m x 1,20m. Wil je liever een nóg grotere deken? Het is ook mogelijk om extra wol te bestellen. Per extra kilo betaal je 22,50 euro.

workshop xxl plaid_de blije naald enschede 1
Het afrollen kan beginnen!

Warm in de winter, koel in de zomer

Merino wol is ongelofelijk zacht en ademend. Hierdoor is zo’n wollen deken heerlijk warm in de winter, maar zorgt het ook voor verkoeling in de zomer. Nog een leuk weetje: merino wol jeukt niet dankzij de hogere dichtheid.

Handgemaakt en uniek

Onder begeleiding van de altijd enthousiaste eigenaresse Carien maak je binnen drie uur een unieke en handgemaakte plaid. Het lijkt misschien lastig, maar door de persoonlijke instructies heb je de techniek zo onder de knie. Doordat je de lussen van het plaid op tafel maakt, kun je heel mooi de grootte van iedere steek controleren. Op deze manier krijg je het mooiste eindresultaat.

workshop xxl plaid_de blije naald enschede 6
Sla een persoonlijke tekst in het label

Verder voorzie je jouw XXL plaid van merino wol met een leren label. Ook hier kun je uit meerdere kleuren kiezen. Vervolgens kun je het leer voorzien van een persoonlijke tekst of je eigen naam.

Inschrijven

Wil jij ook zelf zo’n mooie deken van merino wol maken? Schrijf je dan in via dit formulier. De kosten van de workshop zijn 72,50 euro per persoon en dit bedrag is inclusief koffie/thee/fris, iets lekkers en handige verzorgingstips.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Blije Naald (Winkel & Workshops). Meer over De Blije Naald (Winkel & Workshops) ontdekken?

De Blije Naald (Winkel & Workshops) conceptstores

Vandaag gesloten

De Klomp 89, Enschede

Bekijk meer:conceptstores

adv.