Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handig! Met deze kortingsbonnen kun je geld besparen op de Paaskermis

Aangeboden door Kermis Enschede 9 april 2019

Van zaterdag 13 april tot en met maandag 22 april 2019 staat de Paaskermis in Enschede. Wil jij wat geld besparen op attracties en eten en drinken? Maak dan gebruik van deze handige kortingsbonnen!

Paaskermis Enschede

De Paaskermis is iedere dag geopend vanaf 13.00 uur tot 23.00 uur. Genoeg tijd dus voor een rondje in de zweefmolen, de familie achtbaan of de Europe Flyer! In totaal zijn er 58 attracties, dus genoeg keuze voor jong en oud.

Korting

Wie graag wat geld wil besparen, moet op donderdag 18 april naar de Paaskermis. Want dan is het namelijk Eurokortingdag. Wil je wel met korting naar de Paaskermis, maar lukt het niet om op donderdag te gaan? Maak dan gebruik van de kortingsbonnen die binnenkort online komen te staan.

Mooi initiatief

Naast dat het donderdag Eurokortingdag is, vindt er ’s ochtends nog een mooi initiatief plaats. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur kunnen mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking ook van de kermis genieten. Het geluid, de lichten en de snelheid van de attracties zijn speciaal voor deze ochtend aangepast. Wat een mooi gebaar!

Spectaculaire vuurwerkshow

Zoals je van de kermis gewend bent, wordt er afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Deze vindt plaats op maandag 22 april om 21.00 uur. Ben jij er ook bij?

Houd de Facebookpagina van Kermis Enschede in de gaten voor leuke winacties.

Foto: Kermis Enschede

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kermis Enschede. Meer over Kermis Enschede ontdekken?

Kermis Enschede vrijetijd en uitgaan

Volkspark, Enschede

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.