UITDaAG 2018: maak je eigen kunstwerk met een paintball pistool, word een levend standbeeld voor één dag en nog veel meer activiteiten!

Aangeboden door Prismare 12 september 2018

Op zaterdag 22 september vindt de elfde editie van de UITDaAG in Prismare plaats. Tijdens deze uitmarkt laten maar liefst 75 partijen zien wat Prismare allemaal te bieden heeft. Het is een inspirerende en enthousiasmerende dag waarop sport, kunst, cultuur, muziek, school, welzijn, creatief, culinair, lifestyle, dans, theater, verenigingen zich graag aan je voorstellen! Het mooie is, je kunt gratis meedoen met alle workshops en activiteiten!

UITDaAG 2018

Prismare is de grootste wijkvoorziening van Enschede. Het is een echte ontmoetingsplek, waar mensen, verenigingen, organisaties en bedrijven met allerlei interesses en verschillende culturen en achtergronden met elkaar in contact komen én samenwerken. Vanuit de wijk is er een behoefte om mensen uit te dagen. Daarom wordt er jaarlijks een uitmarkt georganiseerd. Op deze dag presenteren alle partners in en om Prismare hun plannen en activiteiten voor het nieuwe seizoen. Zo weet je precies wat Prismare allemaal te bieden heeft!

prismare

Standbeeld voor één dag

Met maar liefst 75 partijen is er tijdens de uitmarkt genoeg te doen. Vergeet het idee van saaie informatiestands, want dit is een uitmarkt waar de bezoeker uitgedaagd wordt om nieuwe dingen te proberen. Zo vinden er gedurende de dag verschillende workshops plaats. Een activiteit die je zeker niet mag missen is de workshop ‘levend standbeeld voor één dag.’

Eerst krijg je een professionele uitleg over stilstaan en mimiek. Daarna word je geschminkt en mag je een prachtig kostuum dragen. Tenslotte presenteer je jezelf aan het publiek en reikt een jury de prijs uit voor het beste levend standbeeld. Deze workshop start om 10.00 uur en 13.00 uur. Als je mee wilt doen aan deze workshop is het belangrijk dat je je vóór 16 september opgeeft via dit mailadres.

standbeeld-voor-een-dag

Paintball Atelier

Een andere verrassende workshop wordt georganiseerd door Het Paintball Atelier. Wie denkt dat schilderijen per definitie gemaakt moeten worden met pallet en kwast, heeft het mis. Want met paintball pistolen kun je de meest unieke schilderijen maken. Laten we eerlijk zijn, hoe vaak krijg je nou de kans om zoiets gaafs te mogen doen?

paintball-atelier
Foto: Facebook Organisatieburo b.v.

Voor jong en oud

De UITDaAG is niet alleen interessant voor ouders met kinderen, maar voor bezoekers van alle leeftijden. Zo treden er bijvoorbeeld ook verschillende koren en dansgroepen op, geeft freestyler Josh een toffe voetbal clinic en zijn er verschillende eettentjes aanwezig. Dus kom gezellig naar de UITDaAg en laat je verrassen door de veelzijdigheid van Prismare!

Wie, wat waar?

  • UITDaAg 2018: zaterdag 22 september van 12.00 uur tot 17.00 uur
  • Locatie: in en rondom Prismare (Roomweg 167 d)
  • Wat: lees hier het gehele programma om geen enkele activiteit te missen
SBS6 House of Talent Jorieke Sterken geeft een optreden op het buitenpodium van 15.00 tot 15.30 uur.
Kom kijken en luisteren naar het optreden van Esmee Schreurs, winnares van de Voice Kids.
Twee interactieve kunstzinnige installaties om mee te spelen
Met een enorme diversiteit in genre en stijl betreden dit jaar maar liefst 15 koren tussen 12.00 en 17.00 uur het podium

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Prismare. Meer over Prismare ontdekken?

Prismare gemeente en lokale diensten

Op aanvraag

Roomweg 167d, Enschede

Bekijk meer:gemeente en lokale diensten

adv.