Kunst in het Volkspark viert dit weekend haar zilveren jubileum

Door Rebecca Tank 6 juni 2018

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni vindt Kunst in het Volkspark plaats. Deze editie is extra feestelijk, want het evenement bestaat inmiddels 25 jaar!

Musicals in het Volkspark

Ter ere van het zilveren jubileum van Kunst in het Volkspark is er zaterdagavond 9 juni vanaf 20.00 uur midden in het Volkspark een groots musicalspektakel. Met optredens van onder andere Joke de Kruijf, Sophia Wezer, Milan van Weelden en Rosalie de Jong. Musicals in het Volkspark belooft een onvergetelijke avond te worden. De toegang is gratis en in het park zijn stoelen te huur.

Zondag 10 juni

Op zondag 10 juni is er weer de bekende expositie in het Volkspark van kunstenaars. Zo vind je er onder andere schilderijen, beeldhouwkunst, fotografie en keramiek. Daarnaast is er natuurlijk ook muzikale ondersteuning, theater en lekkere hapjes. Zo staat Concordia er bijvoorbeeld met een kleine theatertent waarin artiesten optreden die aankomend seizoen tijdens Broodje Cultuur te zien zijn.

De expositie op zondag 10 juni start om 11.00 uur en eindigt om 17.30 uur. Het gehele programma lees je hier. Toegang is gratis.

Meer over

Doen Getipt