Dit kunnen we verwachten van Rico Latino XL

Door Rebecca Tank 25 juli 2018

De Grolsch Summer Sounds zijn vorige week officieel van start gegaan. Na Bölke Open Air en Remember the Time is het tijd voor het volgende feestje. Op donderdag 26 juli kun jij je in tropische sferen wanen tijdens Rico Latino XL. Het programma vind je hier:

Rico Latino XL

We hebben aankomende donderdag niet alleen te maken met tropische temperaturen, maar ook met een tropisch feestje! Vanaf 20.00 uur verandert de Oude Markt in één grote dansvloer voor liefhebbers van salsa en andere Latijns-Amerikaanse dansstijlen. Je hoeft geen professioneel danser te zijn om van deze avond te kunnen genieten. Zie de merengue maar als de Latijns-Amerikaanse variant van de polonaise 😉

Programma

Uiteraard zijn er genoeg dranktenten aanwezig om je te voorzien van een koel drankje. Ook de cocktailbar is deze avond weer van de partij. De muzikale ondersteuning wordt voorzien door de volgende artiesten:

20.00 uur – DJ Curtley Jeandor & Latinmaster
20.30 uur – Mini-workshop door La Negra Entertainment (Brassband)
20.50 uur – DJ Curtley Jeandor & Latinmaster
21.00 uur – La Salsatología (Salsaband)
22.00 uur – La Negra Entertainment (Brassband)
22.20 uur – DJ Curtley Jeandor & Latinmaster
22.50 uur – Doble Energía (Salsaband)

Afterparty

Kan je geen genoeg krijgen van salsa? Vanaf 23.00 uur zijn de deuren bij de dansschool zelf geopend voor de afterparty. Toegang is 5,- euro.

Rico Latino salsanight ~ Grolsch summer sounds 2017

Aftermovie Rico Latino salsanight 2017. Geniet nogmaals van de geweldige sfeer op de Oude Markt, Enschede. Volg deze link meer info over Rico Latino en proeflessen salsa en kizomba: https://www.facebook.com/events/453037021744065/

Posted by Rico Latino on Friday, 25 August 2017

 

Rico Latino dansscholen

nu openHele dag

De Heurne 19b, Enschede

Bekijk meer:dansscholen

Meer over

Getipt