Tips voor avondje uit onder de tien euro

Door Rebecca de Graaf 13 september 2017

Je herkent dit vast wel. Je hebt zin om iets leuks te gaan doen met vrienden of familie, maar je wilt het graag een beetje betaalbaar houden. Met deze tips heb je gegarandeerd een leuke avond én ben je een goedkoop avondje uit in Enschede. Wie wil dat nou niet?

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Waarvoor is iemand met coulrofobie bang?

via GIPHY

Trommel al jouw vrienden bij elkaar en test jullie algemene kennis tijdens een avondje pubquizen. Het is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Je speelt in teams van maximaal vijf personen en strijdt gezamenlijk om de eerste plaats. Deelname kost slechts 2,50 euro per persoon en je bent ruim 2,5 uur bezig. Leuke bijkomstigheid: wanneer je een speelronde foutloos hebt afgerond, is het volgende rondje met drankjes helemaal gratis. Zo wordt het zeker een goedkoop avondje uit! Om nog even antwoord te geven op bovenstaande vraag: wanneer je aan coulrofobie lijdt, dan heb je een ziekelijke angst voor… clowns! Weet je dat ook weer.

De pubquiz bij Molly Malone wordt iedere maandagavond gehouden om 20.00 uur.


Meer over Molly Malone Irish Pub Enschede ontdekken?

Molly Malone Irish Pub Enschede cafés

Nu gesloten12:00 - 02:00

Oude Markt 11 , Enschede

Bekijk meer:cafés

Goedkoper naar de film

via GIPHY

Een avondje naar de bioscoop kan tegenwoordig vrij prijzig zijn. Zo betaal je een toeslag wanneer de film langer dan 135 minuten speelt, zijn er extra kosten verbonden aan een 3D-film en betaal je een euro extra voor het gebruik van een 3D-bril. En deze kosten komen allemaal bovenop een entreebewijs van gemiddeld 10,50 euro. Maar het kan goedkoper. Probeer eens een (inter)nationale topfilm bij Concordia. Bij Concordia worden films gedraaid die net ietsje anders zijn, maar zeker niet minder de moeite waard. Een kaartje kost negen euro en je mag zelf een mooi plekje uitzoeken.


Meer over Concordia (Oude Markt) ontdekken?

Concordia (Oude Markt) entertainment

Oude Markt 15, Enschede

Bekijk meer:entertainment

Gratis naar een lunchconcert

via GIPHY

Oké, deze tip valt niet in de avonduren, maar een lunchconcert is wel helemaal gratis te bezoeken. En daar houden we van! Iedere dinsdag en donderdag verzorgen jonge talentvolle musici een gevarieerd programma, van kamermuziek tot jazz. Zoals de titel al doet vermoeden, is het mogelijk om na het concert te lunchen. In het Muziekcentrum zijn soep en broodjes tegen betaling verkrijgbaar. De concerten duren ongeveer een uur en starten om 12.30 uur. Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon binnenlopen.

Op dinsdag is het concert te bezoeken via de ingang ArtEZ Conservatorium. Op donderdag is de hoofdingang van het Muziekcentrum geopend.


Meer over Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede ontdekken?

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede theaters

Nu gesloten12:00 - 17:00

Wenninkgaarde 40-42, Enschede

Bekijk meer:theaters

Goedkoop hapje eten

via GIPHY

Gezellig dineren met vrienden hoeft niet duur te zijn. Bij Happy Italy kun je namelijk goedkoop uit eten. Zo heb je bijvoorbeeld al een pizza margherita voor slechts 4,95 euro. Zelfs met een drankje erbij, ben je niet duurder uit dan tien euro. Liever iets anders dan zo’n pizza? Van de vijftig hoofdgerechten op de menukaart is slechts één gerecht duurder dan tien euro. Keuze genoeg lijkt ons zo!


Meer over Happy Italy Enschede ontdekken?

Happy Italy Enschede restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 22:00

Willem Wilminkplein 31 , Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.