Goed gezelschap, whiskyproeverij en Ierse muziek: de perfecte ingrediënten voor een avondje uit

Aangeboden door Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede 30 oktober 2018

Op woensdag 21 november kun je genieten van een klein stukje Ierland in Enschede. Seven Drunken Nights treedt namelijk op met de muziek van Ierlands favoriete zonen: The Dubliners. Wie neem jij mee naar dit theaterconcert?

Seven Drunken Nights

De muzikanten brengen op authentieke wijze het muzikale verhaal van de legendarische band, die er na een halve eeuw spelen in 2012 mee ophield. Maar dat wil niet zeggen dat er niet meer meegezongen kan worden met al die mooie liedjes. ‘The Wild Rover’, ‘Dirty Old Town’, ‘Whiskey In The Jar’ en uiteraard ‘Seven Drunken Nights’ klinken fris als immer. En zo brengt dit theaterconcert niet alleen een eerbetoon aan de beroemde voorgangers, maar tevens aan de rijke, Ierse muzikale traditie en historie.

Whiskyproeverij

Om in Ierse sferen te blijven, kun je op deze avond verschillende whisky’s proeven. De whiskyproeverij wordt in de foyer van het Muziekcentrum gehouden en je kunt voor de voorstelling, in de pauze en na afloop jouw smaakpapillen goed verwennen. De kater moet je de volgende dag maar voor lief nemen 😉

Bestellen

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 25 euro per stuk en te bestellen via deze link.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Meer over Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede ontdekken?

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede theaters

Nu gesloten12:00 - 17:00

Wenninkgaarde 40-42, Enschede

Bekijk meer:theaters

adv.