Deze BN’ers komen in 2019 naar Enschede

Aangeboden door Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede 1 januari 2019

Yes, 2019 wordt weer een heel fijn jaar om BN’ers in Enschede te spotten. In het nieuwe jaar komen er namelijk een heleboel bekende Nederlanders deze kant op voor hun shows en concerten. In dit lijstje ontdek je welke data niet in jouw agenda mogen ontbreken. Wie weet scoor je wel een foto met jouw favoriete BN’er!

<< < Pagina 1 / 11 >
⟵ swipe swipe ⟶

Jandino

Jandino
Foto: ANP

Op 23 mei is Jandino Asporaat te zien in het Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede met zijn voorstelling ‘Judeska in de TBS-kliniek.’ Een kaartje kost 30,25 euro.

Miss Montreal

miss montreal
Foto: ANP KIPPA Marcel van Hoorn

Op vrijdag 31 mei komt Miss Montreal komt met haar vierde programma naar de Nederlandse theaters. In ‘Fu-Fu-Fu-F♥ck it’ staan alle ervaringen centraal die Sanne de afgelopen twee jaar opdeed: als jurylid bij ‘The Voice Of Holland,’ bij het uitbrengen van een album met hele mooie persoonlijke liedjes, het hebben van hits als ‘Writing Stories’ en ‘A Million Ways’ en het non-stop live spelen. Tickets zijn verkrijgbaar voor 28,25 euro per stuk.

DI-RECT

di-rect
Foto: ANP KIPPA Paul Bergen

Op donderdag 14 maart is DI-RECT met hun theatertour ‘Rolling with the Punches’ te zien in het Muziekcentrum. Dit album is begin 2018 zelfs onderscheiden met een Edison in de categorie rock. Voor 27,50 euro kun jij de jongens live zien optreden.

Tjitske Reidinga

Tjitske Reidinga
Foto: ANP KIPPA Freek van Asperen

Je kent Tjitske Reidinga vast wel als Claire uit de televisieserie Gooische Vrouwen. Maar daarnaast treedt ze ook regelmatig op in het theater. Op 24 en 25 mei kun je haar bewonderen in de kampeerkomedie ‘Single Camping.’ Samen met Ilse Warringa (je weet wel, Juffrouw Ank uit De Luizenmoeder) en Elise Schaap (Koefnoen en de TV Kantine) zorgen zij voor een hilarische avond om nooit meer te vergeten. Een kaartje kost 36,25 euro.

Jim Bakkum

Jim Bakkum
Foto: ANP

Het mag dan wel bijna zestien jaar geleden zijn dat Jim Bakkum ontdekt werd in Idols, zijn musicalcarrière loopt gestaag door. Van 19 tot en met 23 februari is hij in Enschede te zien in de musicalversie van ‘All Stars.’ Het is een feelgood-voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan de onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 37,75 euro.

Waldemar Torenstra

Waldemar Torenstra
Foto: ANP Koen van Weel

Nog twee knapperds die je wel eens in het echt wilt aanschouwen: Waldermar Torenstra en Thijs Römer. Zij staan op woensdag 24 april op de bühne met de komedie Art. Vanaf 17,75 euro kan jij bij deze voorstelling aanwezig zijn. 

Tineke Schouten

Tineke Schouten
Foto: ANP Koen van Weel

Deze BN’er weet de weg naar het Enschedese theater regelmatig te vinden. Op woensdag 6 februari treedt ze op met haar show ‘Highlights.’ Prijzen beginnen bij 29,75 euro per kaartje.

Bram van der Vlugt

bram van der vlugt
Foto: ANP Koen van Weel

Het is even wennen zo zonder rode mijter en lange baard, maar deze man is jaren dé landelijke Sinterklaas geweest. Op zaterdag 20 april is Bram van der Vlugt in het Wilminktheater met zien de voorstelling ‘Vogel.’ Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 16,25 euro.

Isa Hoes

Isa Hoes
Foto: ANP

In de voorstelling ‘Te Lijf’ haalt Isa Hoes het ouder worden en de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier onderzoekt zij samen met Medina Schuurman niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd, hart, rimpels, opvliegers en stress maar ook die op het terrein van vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk. Dus houd woensdag 27 maart vrij in je agenda. Een kaartje kost 26,75 euro.

Huub Stapel

Huub Stapel
Foto: ANP

Op dinsdag 19 maart komt Huub Stapel naar Enschede. Hij is te zien in de voorstelling ‘De Waarheid,’ een hilarische en tegelijk pijnlijke komedie over liefde, lust en ontrouw. Vanaf 25,75 euro kun je erbij zijn.

René van Kooten

René van Kooten
Foto: ANP KIPPA Jerry Lampen

Een andere BN’er die je ook zeker niet mag missen is René van Kooten. Hij is van 16 tot en met 20 januari te zien in de musical ‘Evita.’ Kaarten zijn te bestellen vanaf 43,75 euro per stuk.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Meer over Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede ontdekken?

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede theaters

Nu gesloten12:00 - 17:00

Wenninkgaarde 40-42, Enschede

Bekijk meer:theaters
<< < Pagina 1 / 11 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.