Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Enschede

Aangeboden door FÏNLEY 27 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Enschede. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Winter Wonderland

Winter Wonderland

Vanaf 7 december verandert Enschede weer in een heus Winter Wonderland. Zoals ieder jaar is de binnenstad dan prachtig aangekleed en worden er veel verschillende activiteiten georganiseerd. Uiteraard kun je ook weer je schaatstalent tonen op de ijsbaan op de Oude Markt. Een perfecte activiteit voor de zondagmiddag!

Zondagmiddagborrel bij Fabels

finley artikel 3
Foto: ©Yourlittleblackbook.me

Fabels is een fijne plek om de zondagmiddag door te brengen. Bestel een borrelplank en een bijpassend drankje en jouw zondag is compleet. Tip: ze schenken hier ook FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale. Dit zijn heerlijk volwassen frisdranken met een subtiel bittertje en een fijne bubbel.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Local Sunday Market

Local Sunday Market
Foto: Lizet Beek

Op 15 december vindt een nieuwe editie van de Local Sunday Market plaats in de Coberco-melkhal. Lokale ondernemers verkopen op deze creatieve markt hun (handgemaakte) producten, zoals keramiek, tassen, stationery en woondecoratie. Daarnaast kan je rekenen op een flinke dosis (gezonde) hapjes, drankjes, live muziek en workshops.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.