Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fellini zet zich in voor arme kinderen in Enschede met Goede Doelen Bingo

Aangeboden door Fellini 4 december 2019

Kerstmis draait niet om dure cadeaus en uitgebreide kerstdiners, maar om samen genieten met familie en vrienden. En hoe fijn zou het zijn als jij een kleine bijdrage kunt leveren aan het plezier van een ander? Want het is niet voor iedereen vanzelfsprekend kerst te kunnen vieren.

Leven in armoede

We hadden het graag anders gezien, maar helaas leven relatief veel inwoners van Enschede in armoede. Volgens de laatste cijfers van het CBS komt dit neer op 8,2% van het totale inwoneraantal. Een zeer kwetsbare groep zijn kinderen. Zo leven maar liefst 3290 kinderen uit Enschede onder de armoedegrens.

“Ongeveer 200 Enschedese kinderen krijgen geen lunchpakket mee naar school, omdat de ouders daar grofweg geen geld voor hebben. Wij van Fellini willen graag iets voor de arme kinderen uit Enschede betekenen en daarom gaan we samen met Jumbo Noorderhagen Enschede de Goede Doelen Bingo organiseren,” vertelt René Bosch.

Goede Doelen Bingo op dinsdag 10 december

Dus trommel al je vrienden bij elkaar en meld je aan voor de Goede Doelen Bingo van dinsdag 10 december. Om zeker te zijn van een plekje geef je je reservering telefonisch door via 053 – 436 33 99. Deze activiteit vindt plaats bij Fellini en begint om 20.00 uur.

De bingo bestaat uit zes rondes én een superronde met een unieke prijs! Voor de zes rondes betaal je €10,- en om deel te nemen aan de superronde betaal je €5,-. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel. “Het ingezamelde geld wordt gebruikt om arme kinderen voor langere tijd van een lekkere lunchpakket te voorzien.”

Kerstfeest

Naast de Goede Doelen Bingo organiseert Fellini ook een uniek kerstfeest speciaal voor kinderen die in armoede leven. Deze avond vindt plaats op maandag 16 december en duurt van 18.00 uur tot 20.00 uur. “Onze DJ’s draaien gezellige muziek en daarnaast serveren we met veel liefde heerlijke hapjes en drankjes. Het kerstfeest wordt gesponsord door Jumbo Noorderhagen Enschede en ons personeel, die deze avond vrijwillig werken,” legt René uit. Kom jij hiervoor in aanmerking? Laat het weten aan Stop Armoede 053 met een berichtje via Facebook! De kinderen kunnen één ouder meenemen. 

goede doelen bingo


Meer over Fellini ontdekken?

Fellini italiaanse restaurants

Geopend12:00 - 22:00

Bolwerkstraat 2, Enschede

Bekijk meer:italiaanse restaurants

adv.