Feest! Dit festival net over de grens wil je niet missen

Aangeboden door Karpaten

Karpaten festival | Foto: Karpaten

Van zaterdag 8 april tot en met zaterdag 6 mei is het elke weekend feest vlak over de grens met Karpaten! Dit dancefestival wordt al meer dan 60 jaar georganiseerd en het belooft ook dit jaar weer een feestje te worden. Er staat een vette line-up klaar en je kunt je kaarten vast online scoren voor 15 euro per avond.

Met 5000 vierkante meter en zes areas ga je zeker uit je dak. En hoe! Want in Duitsland betaal je minder voor je drankjes dan in Nederland. Op het programma staan onder andere WeDamnz, Wild-stylez en Q5. Het festival vindt plaats vanaf het paasweekend op het festivalterrein in Alstätte. Vijf weken lang is er elk weekend iets te beleven.

Lees verder onder de foto >

Festivalterrein | Foto: Karpaten

Paasweekend

Op 8 april opent Karpaten met Nederlandse band Q5 en verschillende dj’s. Bij de Radio WMW Schatzi Bar steekt dj Rossi uit Heek van wal. Op de festival stage staan Duitse dj Noel Holler en Nederlandse dj WeDamnz. Noel Holler ken je misschien van de hit Sexy Lady en WeDamnz maakt mash-ups waar zelfs David Guetta van onder de indruk is.

Op paaszondag is de partypremière: vanaf 20.00 uur ben je welkom om vast met het feest van start te gaan. Voor een extra 13,50 is er voor de earlybirds zelfs een arrangement met drankjes beschikbaar: bier, sangria, korn-mix of wodka-mix.

Die zondag waan je je helemaal in Mallorca. Op het programma staan Glück, Tobee en dj’s Mawe, Scheffwell en Felix Harrer. Glück is bekend van Megapark, de bekende discotheek in Mallorca én ze was Miss Duitsland. Maar ook muzikaal wist ze succes te halen: met de band Dorfrockern scoorde ze de hit Hurra, das ganze Dorf is da. Ook Tobee is bekend uit Mallorca: hij is één van de grootste artiesten van Bierkönig.

Lees verder onder de foto >

Live muziek | Foto: Karpaten

Nacht der nachten

Tijdens de Nacht der nachten op 15 april staat de Nederlandse band Jackfire op het programma.Ook dj Rossi is die avond van de partij. Het hoogtepunt is Wildstylez, bekend van onder andere Yefar of Summer. Daarnaast zie je dj Lockvogel.

Op 22 april komen de band VIP, dj Wacho, dj Toby ROMEO en Noisetime. Toby Romeo draait op de grootste festivals van Europa.

Beachparty en verjaardag

Vanaf 29 april wordt Karpaten Beach geopend, de vierde stage van het Karpaten festival! Het strandgevoel komt daarmee naar het festival onder het genot van allerlei Nederlandse en Duitse acts. Die Junx uit Luxemburg, Olaf de Flipper, Lost Identity en Justin Prince staan op de verschillende podia. Ook niet te missen: partygarantie op z’n zeroes met RIO feat U Jean. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt er bij de RADIO WMW Schatzi Bar veertig jaar Confusion gevierd – welbekend onder liefhebbers van hardstyle en hardcore.

De dag daarop vier je de verjaardag van Karpaten met verschillende dj’s en live acts. Zo staat de live band Big Maggas uit Hamburg op het podium, een partyact die je niet wil missen. Maar zie je ook Anna Maria Zimmermann, bekend van hits als 1000 Träume en Himmelblaue Augen. Ook dj Wacho is op 30 april van de partij, evenals vrouwelijke dj 2 Elements die van Ibiza naar Karpaten komt. Samen vieren dj’s Scheffwell en Fabiasco de verjaardag van Karpaten door samen te draaien. Nice!

Lees verder onder de foto >

Hofbräu Regiment | Foto: Karpaten

Knallende finale

De finale van het Karpaten festival is op 6 mei. Partypowerband Hofbräu Regiment zorgt voor een feestelijke sfeer op het finalefeestje. Daarnaast zie je dj Mawe en Alex Fietz. Op de festival stage wordt afgeteld naar Parookaville met dj’s Jan Christian Zeller en FRDY.

Kortom: Karpaten is een groot feest met de beste live acts en dj’s uit binnen- en buitenland. Scoor snel je ticket online, zodat je tijdens je bezoek direct kunt doorlopen. Ook aan de avondkassa ter plaatse kun je voor dezelfde prijs van 15 euro een ticket halen. In Duitsland ga je uit je dak voor een laag bedrag!

Dit wil je weten

Het festivalterrein is makkelijk te bereiken en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er ook buslijnen beschikbaar vanuit Nederland, bijvoorbeeld vanaf Enschede, Hengevelde en Haaksbergen. Het belooft een geweldig festival te worden met veel gezelligheid en muziek!

Meer in deze categorie

Doen

Ga naar “Tips! 8 x uitjes om te doen met Vaderdag in Enschede”

Tips! 8 x uitjes om te doen met Vaderdag in Enschede

Vaderdag Enschede
Ga naar “Voor in je agenda: de Vijvervrijdagen in Roombeek komen er weer aan”

Voor in je agenda: de Vijvervrijdagen in Roombeek komen er weer aan

vijvervrijdagen Enschede
Ga naar “Uittip: dit evenement strijkt binnenkort neer in het Volkspark”

Uittip: dit evenement strijkt binnenkort neer in het Volkspark

Kunst in het Volkspark 2019_17

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “WALKX Instappers € 12,99”

WALKX Instappers € 12,99

 • ALDI
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Kruidvat toiletpapier 3-laags van € 8,97 voor € 8”

Kruidvat toiletpapier 3-laags van € 8,97 voor € 8

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Havaianas € 14,99”

Havaianas € 14,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “alle bh’s”

alle bh’s

 • HEMA
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Dakraam-rolgordijn € 39,99”

Dakraam-rolgordijn € 39,99

 • ALDI
 • Geldig t/m 11 juni 2023

Agenda

Ga naar “Dino Fabriek”

Dino Fabriek

 • Vliegveld Twenthe
 • Van 29 jul t/m 3 sep
dinopark
Ga naar “Dag van de bouw”

Dag van de bouw

 • 17 juni 2023
Ga naar “Midzomerwandeling met tuindiner”

Midzomerwandeling met tuindiner

 • 23 juni 2023
Landgoed van De Oale ZessprongLandgoed van De Oale Zessprong
Ga naar “De Buurtcamping”

De Buurtcamping

 • Van 21 jul t/m 23 jul
de buurtcamping enschedede buurtcamping enschede
Ga naar “Viswedstrijd voor de jeugd”

Viswedstrijd voor de jeugd

 • 11 juni 2023
Viswedstijd Hengelsportwedstrijd VIOSViswedstijd Hengelsportwedstrijd VIOS