Dit weekend in Enschede: Trouwen voor een dag, opening Foodhallen en wijn proeven

Door Jannike Huisman 3 november 2017

Er gaat geen weekend voorbij zonder dat er iets te doen is in Enschede. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets mist, want we hebben weer een fijn weekendoverzicht samengesteld. Of je nu zin hebt in een romantische dag, gerechtjes met bijpassende wijn te proeven of om te winkelen in de binnenstad. Het kan allemaal in Enschede!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Tour d’Amour

Culturele zondag
Foto: Culturele zondag

Op 5 november staat de Culturele Zondag in het teken van de liefde. In al haar vormen, kleuren en tonen: mooi, hartstochtelijk, verzengend, verscheurend. Muzikanten, theatermakers, kunstenaars en dansers brengen het met passie en vuur.

Je vindt het festival in de kleine straatjes van Enschede: de Walstraat, Pijpenstraat en Zuiderhagen. Met onder andere: trouwen voor 1 dag, Cuddle Corner, open les tangodans, liefde voor het betere Nederlandse lied, break up songs en workshop zilveren hartjes gieten.

Opening Foodhallen

twentsche-foodhal-enschede
Foto: Facebook Twentsche Foodhal

Op 4 november is het eindelijk zover, de Twentsche Foodhal in Enschede gaat open. Vanaf 16.00 uur gaan de deuren open en begint een feestelijk programma van lekker eten en drinken en veel live muziek.

Twentsche Foodhal restaurants en horeca

nu gesloten09:00 - 17:00

Hoge Bothofstraat 45, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

WijnSpijs Wandeling

wijnproeverij
Foto: Pexels

Op zondag 5 november kun je mee wandelen met WijnSpijs van 12:00 tot 17:00 uur. Hierbij bezoek je zeven restaurants in Enschede en geniet je van zeven gerechten en zeven bijpassende wijntjes. Tickets zijn €60 per persoon en kun je hier vinden.

Robson Driedaagse

Robson
Foto: Robson

Zoals elk jaar viert Robson feest, om te laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Voor de Robson Driedaagse zijn drie dagen lang de deuren open voor publiek. Dit jaar is het een extra bijzondere editie, omdat niemand nog weet wat de toekomst gaat zijn van het Robson. Wat in ieder geval zeker is, is dat het er na december niet meer zo uitziet als nu, dus dit is je laatste kans!

Wiewatwaar? Het Robson, Blekerstraat 165, Enschede. Vrijdag 3 november vanaf 18:00, zaterdag 4 november en zondag 5 november vanaf 12:00 uur.

Koopzondag

Winkelstraat Enschede

Komende zondag 5 november zijn de winkels in de binnenstad weer geopend. Je kunt dus weer een dagje extra shoppen. Wat dacht je van een rondje door de Haverstraatpassage? Of maak een rondje door de stad en ga op zoek naar de leukste kinderkleding voor dit najaar. Sluit daarna je dag af in één van de vele cafés in Enschede.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen