Dit is er dit weekend te doen in Enschede

Door Jannike Huisman 1 juni 2018

Begin maar vast met aftellen, want het is weer bijna weekend! Heb je een lege agenda? Mooi! Want wij hebben wat leuke tips voor je in petto.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

WAK-week

wak Adriënne

De WAK is een evenement voor iedereen in Enschede die in zijn vrije tijd actief met kunst (muziek, dans, theater, zang, tekenen, schilderen, fotografie, film, etc.) bezig is én voor iedereen die daarvan wil genieten! Tijdens het het evenement zijn er wel 120 activiteiten met optredens, exposities, workshops en open repetities. De WAK is van 2 t/m 10 juni.

Stoffencircus

Stoffenmarkt
Foto: Tubantia

Op zondag 3 juni is er weer stoffenmarkt of het van Heekplein in Enschede. Het plein staat dan vol kramen met allerlei soorten stoffen. Laat je inspireren en doe ideeën op voor je volgende creatie.

[email protected]

Night@deBieb
Foto Facebook: [email protected]

Lekker slapen tussen de boeken in een tentje in de Bieb! Zaterdag 2 juni vanaf 21.00 uur ben je van harte welkom bij [email protected] Tussen 22.00-02.00 uur is er een speciaal programma met muziek, meditatie, filmmarathon, silent disco, I Ching, waarzeggerij, schminken, fotoshoot, gymnastiek en ontbijtje. Er is maar een beperkt aantal tentjes dus geef je snel op.

Kosten: € 20,- voor leden € 22,50 voor niet leden. De Bieb zorgt voor de tentjes en een lekker ontbijtje. Opgeven kan via [email protected]l

Heemtuindag

abraham ledeboerpark natuur

Tijdens de Heemtuindag op zondag 3 juni is er van alles in het Lederboerpark te doen. Zo kunnen kinderen hun eigen stro-figuurtje maken, zijn er demonstraties ‘zandstrooien’ en kun je je eigen dromenvanger maken. De dag is van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Muziek in de straten

muziek in de straten
Foto: Facebook Muziek in de Straten

Dit is het laatste weekend dat je van Muziek in de Straten kunt genieten. Tot en met zondag 3 juni vind je in de binnenstad van Enschede verschillende muzikale acts.

Local Sunday Market

Local Sunday Market
Foto: Lizet Beek

Op zondag 3 juni is er weer een Local Sunday Market. Je vindt hier veel kraampjes van hippe, lokale en creatieve ondernemers. Ook is er vermaak voor de kinderen en zijn er lekkere hapjes. De markt is van 12:00 tot 17:00 uur bij de Twentsche Foodhal aan de Hoge Bothofstraat 39a. De toegang is gratis.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.