Deze winterse films draaien in december in de Enschedese bioscopen

Door Charmain Zwijnenberg 5 december 2018

We snappen dat je met dit weer het liefst onder een dekentje op de bank wilt Netflixen. Doen wij ook graag. Maar hup, van die bank af, want deze winterse films draaien deze maand in de bios en die wil je zien.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Grinch

Foto: Kinepolis.be

Een animatiefilm voor het hele gezin. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die die het kerstfeest wil stelen. Het vrolijke meisje Cindy-Lou is juist dol op kerst en probeert De Grinch op andere gedachten te brengen. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig en hartverwarmend.

De Grinch is nu te zien bij Kinepolis en Cineast.


Meer over Kinepolis ontdekken?

Kinepolis bioscopen

Nu gesloten15:00 - 22:00

Colosseum 60, Enschede

Bekijk meer:bioscopen

All You Need Is Love

All you need is love

Is jouw kerstavond niet compleet zonder Dr. Love en zijn All You Need Is Love-kerstspecial? Dan mag je deze Nederlandse feelgood-film die gebaseerd is op de populaire tv-show niet missen.

Maarten ter Horst, de presentator van All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host… Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

All You Need Is Love is vanaf 5 december te zien bij Kinepolis en Cineast.


Meer over Cineast ontdekken?

Cineast bioscopen

Nu gesloten18:30 - 22:00

Bolwerkstraat 4, Enschede

Bekijk meer:bioscopen

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fantastic Beasts
Foto: Kinepolis.nl

Voor de Harry Potter-fans onder ons: het tweede deel van Fantastic Beasts!

Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is nu te zien bij Kinepolis en Cineast.

Mary Poppins Returns

Mary Poppins
Foto: website Kinepolis

Supercalifragilisticexpialidocious! Mary Poppins is back.

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe film Mary Poppins Returns . Ze schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Mary Poppins is de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans mee met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical.

Mary Poppins returns is vanaf 19 december te zien bij Kinepolis en Cineast.

Rita & Krokodil 3

Rita & Krokodil
Foto: site Concordia

Voor de allerkleinsten: deel 3 van de verhaaltjes over het fantasierijke leven van de vastberaden kleuter Rita.

Vastberaden huppelt de 4-jarige Rita door het leven, vergezeld door haar altijd hongerige vriendje Krokodil. Hij woont bij haar thuis in de badkuip. Of bestaat hij misschien alleen in de fantasie van Rita? Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer, maar Rita’s fantasie brengt ze overal waar ze maar willen.In het derde en laatste deel gaan ze skiën en op kasteelbezoek en verkleden ze zich met Halloween. Het duo probeert het croquetspel onder de knie te krijgen, bakt kerstkoekjes en viert samen oud & nieuw.

Negen tot de verbeelding sprekende korte filmpjes vol grappige kleurrijke details en muzikale fragmenten. Over vriendschap, emoties en ervaringen van iedere dag.

Vanaf 23 december te zien bij Concordia.


Meer over Concordia (Oude Markt) ontdekken?

Concordia (Oude Markt) entertainment

Nu open09:00 - 18:00

Oude Markt 15, Enschede

Bekijk meer:entertainment
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.