Deze evenementen wil je niet missen dit weekend in Enschede

Door Jannike Huisman 25 mei 2018

Dit mooie mei-weekend staat weer bol met leuke evenementen. Als je nog niet weet wat je wilt gaan doen, dan is er inspiratie genoeg! Van foodfestivals tot gezellige muziekoptredens.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Stoer Voer Festival

Food Festival Stoer Voer
Foto: Stoer Voer

Foodtrucks, regionaal craft bier & wijn en lokale (Pop-Up) restaurants. Geniet van de lekkerste gerechten en de beste dranken uit de regio. Ook bij dit festival zijn er uiteraard activiteiten voor de kleintjes.

Wiewatwaar? 26 en 27 mei in het G.J. Van Heekpark, de toegang is gratis.

Bothoven festival

Foodhallen

In een Caribisch thema staat het Bothoven festival op 27 mei dit jaar weer vol met leuke dingen. In het midden van de kramen worden er verschillende workshops gegeven. En natuurlijk zijn er weer verschillende activiteiten voor jong en oud. Zelf een kraampje? Dit kan ook!

Wiewatwaar? 27 mei van 11:00 tot 17:00 uur, Performance Factory.

Lonneker Preuft

Lonneker Preuft
Foto: Tubantia

Op zaterdag 26 mei is de vijfde editie van Lonneker Preuft. Je kunt dan van lekkere gerechtjes genieten vanQua koken, Café Sprakel, Eetcafé Heer Bommel, Slagerij Busscher, Lutscher Alm, El Cocinero en Hotel Restaurant Savenije. Ook kunnen de kids knutselen en schminken bij de TwenteNannies en is er muziek. Daarnaast zijn er dit weekend tijdens de feestweek van Lonneker nog meer activiteiten.

Wiewatwaar? zaterdag 26 mei vanaf 15:00 uur in de feesttent.

Barbecueplannen? Ivo Busscher verkoopt luxe kwaliteitsvlees van eigen boerderij

Weet jij tegenwoordig nog waar jouw stukje vlees vandaan komt en wat de leefomstandigheden geweest z...

100 jaar van Heek

Stoer Voer evenementen
Foto: Stoer Voer

Omdat dit jaar het G.J. van Heekpark honderd jaar bestaat, worden er zaterdag 26 mei allerlei activiteiten georganiseerd in het park. Zo zijn er sportclinics, een roofvogelshow, Science On Tour en is er een filmvoorstelling in de buitenbioscoop. Hier vind je meer informatie.

Maker Festival

makerfestival
Foto: Facebook Maker Festival Twente

Het Maker Festival Twente is een festival in Roombeek met creatieve en slimme uitvindingen waar de “makers” in de schijnwerpers worden gezet.  Uitvinders, doe-het-zelvers, ambachtslieden, wetenschappers, kunstenaars en andere makers laten zien wat ze maken, delen en wat er geleerd kan worden. Een evenement op 26 en 27 mei voor jong en oud!

Muziek in de straten

Muziek in de straten
Foto: Enschede Promotie

Muziek in de Straten is vooral een muzikale belevenis. De binnenstad van Enschede wordt van 19 mei tot 3 juni omgetoverd tot podium voor diverse muzikale acts. Overal is muziek en kunst te bewonderen.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.