Bevrijdingsdag Enschede 2019: dit is de line-up

Door Rebecca de Graaf 18 april 2019

Bevrijdingsdag Enschede 2019 belooft weer een fantastisch evenement te worden. Het is al de elfde keer dat dit festival in Enschede georganiseerd wordt en de volgende artiesten treden op.

Bevrijdingsdag Enschede 2019

Dit laagdrempelige festival vindt plaats op zondag 5 mei op het terrein van Universiteit Twente. Vanaf 11.00 uur is het terrein toegankelijk voor bezoekers en om klokslag middernacht is het feest afgelopen.

Bevrijdingsdag Enschede is geschikt voor alle leeftijden en de toegang is gratis. Naast de vier muzikale area’s is er ook een kinderarea, genaamd Vettt Bengelfestijn. Hier is genoeg leuks te doen voor de jongste bezoekertjes van het festival.

De line-up

De exacte timetable wordt ongeveer een week voor het festival bekend gemaakt. Artiesten zoals Famke Louise, Jody Bernal en Dries Roelivink komen in ieder geval naar Enschede. Hieronder vind je de complete line-up:

MAINSTAGE
Tony Junior
Freddy Moreira
Mr. Belt & Wezol
Mike Cervello
Billy The Kit
East & Young
Dirrty Berry
Ray Montreal
Raaf
Jelmex
Mc Marboo

MIXED STAGE
Famke Louise
Dansado & De Feestneger
Jody Bernal
Dries Roelvink
Feest Dj Ivar
Feestnation
Donfetti
Michel Ark
Ray La Ford
Imco
Mc Sherlock

URBAN STAGE
Johnny 500
Yung Felix
Murda
Superior
Babel-Ish
Robba Rovega
Mike Afrojam
Floisey
Mc Venom

PARTY STAGE
Kamikaze Paloten
Harry
Dj Lars
Altijd Larstig & Rob Gasd’rop

Aftermovie Bevrijdingsdag Enschede 2018 | Official

› AFTERMOVIE BEVRIJDINGSDAG ENSCHEDEEen heerlijke zomerse aftermovie van Bevrijdingsdag Enschede 2018! ☀🕊❤ Tot op Freshtival Weekend 2018 | Official! Met o.a.: Sean Paul, Chef Special, Maan, Gerard Joling, Steve Aoki, Tony Junior, Coen & Sander, Lil Kleine, Wildstylez, Sandrien en nog 100 artiesten meer!

Posted by Bevrijdingsdag Enschede on Tuesday, 15 May 2018

Meer over

Doen

adv.