Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tijd om het teamverband op te krikken: bedrijfsuitjes mogen weer!

Aangeboden door Awa Outdoor Sports 23 juli 2020

Na maanden van thuiswerken waarbij je enige fysieke “collega” je kat of je partner was, mogen we eindelijk weer wat vaker op kantoor verschijnen. Nu kunnen we ons goed voorstellen dat je ernaar uitkijkt om weer iets leuks met je collega’s te gaan doen. Plan daarom snel een gezellig en sportief bedrijfsuitje bij Awa Outdoor Events om het teamverband te versterken.

AWA Outdoor Events in Enschede heeft een ongekend aanbod aan spannende, sportieve en creatieve bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een QR speurtocht, mountainbike clinics of een survival hike. Vrijwel alle activiteiten worden bij Awa Outdoor Events zelf georganiseerd, maar het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje op locatie te verzorgen. En uiteraard zijn alle activiteiten volgens de veiligheids- en hygiëneregels van het RIVM.

Iedereen kan meedoen

Is Gerda van de HR-afdeling niet zo sportief aangelegd en heeft manager Roy een blessure aan z’n knie? Geen probleem, want het team van Awa Outdoor Events zorgt ervoor die iedereen op z’n eigen niveau mee kan doen. “Al onze activiteiten zijn op maat gemaakt. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop en de activiteit moet voor iedereen leuk zijn. Dus we vinden altijd een weg om het iedereen naar z’n zin te maken”, zegt events coördinator Peter.

Tekst gaat verder onder foto

awa outdoor events_1

Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een activiteit te doen die zich richt op de communicatieve vaardigheden binnen het team. Door middel van sport en spel wordt iedere deelnemer bewust gemaakt van de rolverdeling binnen de groep. Zo kan iemand die normaal gesproken wat op de achtergrond blijft opeens een leidinggevende rol toebedeeld krijgen. Op deze manier ontdek je een kant van je collega’s die je misschien nog niet eerder hebt gezien.

In combinatie met eten en drinken

Een bedrijfsuitje bij Awa Outdoor Events hoeft niet veel te kosten, want vanaf €15,- per persoon boek je al een leuke activiteit. Uiteraard kun je ieder uitje zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan een mountainbike weekend in Sauerland of aan helikopter dropping met na afloop een uitgebreide barbecue. Bekijk hier het overzicht van de teambuildingsuitjes of neem contact op met Awa Outdoor Events voor meer informatie over de mogelijkheden.

helikopter dropping awa

Bedrijfsuitjes 2.0: Van helikopter dropping tot survival hike

Ben jij op zoek naar een origineel bedrijfsuitje waar jaren later nog over gesproken wordt? Kies dan...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Awa Outdoor Sports. Meer over Awa Outdoor Sports ontdekken?

Awa Outdoor Sports sportcentra

GeopendHele dag

Kotkampweg 119, Enschede

Bekijk meer:sportcentra

adv.