Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

’s Werelds meest bekende roodharige treedt binnenkort op in Enschede

Aangeboden door Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede 15 januari 2020

Wie kent het roodharige weesmeisje nou niet? Annie is ooit ontstaan als stripfiguur in de The Chicago Tribune, maar decennia later volgden er meerdere musicals en verfilmingen. Jij kunt de nieuwste vertaling van Annie de Musical binnenkort in Enschede zien.

Annie de Musical

Na ruim zeven jaar is deze musicalsensatie opnieuw te bewonderen in Nederland. Deze productie is exclusief te aanschouwen bij dertien theaters en het Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede is er één van. Annie de Musical is hier te zien van woensdag 29 januari tot en met zondag 2 februari.

Tekst gaat verder onder foto’s

Foto: © Roy Beusker en Annemieke van der Togt
Foto: © Roy Beusker en Annemieke van der Togt
Foto: © Roy Beusker en Annemieke van der Togt
Foto: © Roy Beusker en Annemieke van der Togt

Familievoorstelling

Annie de Musical is een echte familievoorstelling, maar zit tegelijkertijd ook vol komische verwijzingen voor volwassenen. Dus ook als je geen kinderen hebt, is het zeker de moeite waard om deze voorstelling te bezoeken.

Kaarten bestellen

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €34,50 per ticket (exclusief €2,50 boekingskosten per bestelling) en eenvoudig te bestellen via deze link. Daarnaast kun je de kassa ook telefonisch bereiken van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur op het nummer 053-4858500. Garderobe, koffie of thee vooraf en het pauzedrankje zijn inbegrepen in de prijs.


Meer over Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede ontdekken?

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede theaters

Gesloten12:00 - 17:00

Wenninkgaarde 40-42, Enschede

Bekijk meer:theaters

adv.