5 x de leukste dingen om te doen dit weekend

Door Jannike Huisman 6 juli 2018

Trek er dit weekend op uit met het mooie weer en ga wat leuks doen! Nog geen plannen? We helpen je een handje op weg met deze tips. Fijn weekend!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Broodje Aap Pool Party

Poolparty summer deal incoming! Een tot de nok toe gevulde emmer met Vodka of Malibu en fris, volgende week voor maar 4 muntjes! 🍹🥥😍 #lekkergaanintzwembad #tisnetthailand #nomnomnom

Posted by Broodje Aap on Friday, 29 June 2018

 

Het is weer tijd voor het heetste feest van het jaar: de Poolparty van Broodje Aap. Duik vanuit de kooi in het diepe schuim, laat je afspuiten door Tutti, kom chillen in de jacuzzi en plons met je cocktail in het zwembad. Er is muziek van Mary Lake, Pieter Jansen en Jasmín b2b Esper. De dresscode is: badkleding, handdoek, slippers en snorkel.

Het feest is op 7 juli van 23:00 uur tot 05:00 uur. Let op je mag geen foto’s en video’s maken. Zo kun je lekker in je badpak plonsen zonder door aapjes van buitenaf te worden bespied. Laat je telefoon lekker thuis of bij je tas met kleding in de bewaakte garderobe.

Uitgaanscentrum ’t Bölke discotheken

Nu gesloten22:00 - 04:30

Molenstraat 6 - 8, Enschede

Bekijk meer:discotheken

Fields of Joy

fields-of-joy-festival
Foto: Tubantia

Zaterdag 7 juli is de vierde editie van Fields of Joy Festival op het prachtige Hulsbeek. Het festival staat voor ‘good vibes, good food & good music’. Er staan dit jaar veel artiesten op het programma, die zowel nationaal als internationaal bekend zijn.

fields-of-joy-festival

Dit is het programma van Fields of Joy

Volgend weekend op 7 juli is de vierde editie van Fields of Joy Festival op het prachtige Hulsbeek. ...

Open Dag FC Twente

FC Twente Grolsch Veste Enschede

Op zondag 8 juli is er weer open dag bij FC Twente in de Grolsch Veste. Tussen 12.00 en 17.00 uur zijn jong en oud welkom. Er zijn verschillende activiteiten, zoals handtekeningen verzamelen, een spelerspresentatie en het Mega Kidsdorp.

FC Twente sport en bewegen

Colosseum 65, Enschede

Bekijk meer:sport en bewegen

Feestje in het park

feestje in het heekpark

Op zondag 8 juli vieren muzikanten, theatermakers en kunstenaars het feestje van kunst en cultuur. In het prachtige park zijn er verschillende podia met livemuziek. Daarnaast zijn er creatieve workshops en verschillende optredens tijdens deze Culturele Zondag.

feestje in het heekpark

Uittip: Feestje in het Van Heekpark

Het 100-jarige Van Heekpark wordt op zondag 8 juli omgetoverd in één groot cultureel festival. Zo zi...

Grootste Terras van Nederland

het grootste terras van nederland
Foto: Unsplash

Op zondag 8 juli kun je op het Grootste Terras van Nederland genieten van drankjes en muziek. Er zijn optredens van onder andere Klubbb3, Tino Martin en Xander de Buisonjé. Het evenement is van 12:30 tot 20:00 uur. Tickets zijn vanaf 65 euro.

het grootste terras van nederland

Nieuw evenement komt naar Vliegveld Twenthe

In juli komt er een nieuw evenement naar in Enschede. Vliegveld Twenthe wordt namelijk omgebouwd tot...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.