Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x alternatieven voor het verplichte familiebezoek op Tweede Kerstdag

Door Charmain Zwijnenberg 26 december 2018

Wat zijn jouw plannen voor vandaag? Komen je oom en tante zoals elk jaar weer op de koffie of staat het kerstdiner bij je schoonouders op de planning? Mocht je dit jaar even geen zin hebben in die verplichte familiebezoekjes dan zetten wij vijf alternatieven voor je op een rij om al die verplichtingen op Tweede Kerstdag te ontvluchten. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Kerstcrossloop

kerstcrossloop Boekelo
Foto: Facebook Boekelopers

Een beetje beweging na het kerstdiner van gisteren kan vast geen kwaad. Doe vandaag mee met de crossloop in de omgeving van Boekelo. Je kunt je vandaag tussen 8.30 uur 9.45 uur nog inschrijven en deelname kost € 7,00. De crossloop start om 10.15 uur en er worden twee afstanden gelopen. Het is mogelijk om je op te geven voor de vijf of tien kilometer. Meer informatie vind je hier.

Shoppen

shopping
Gif: Giphy

Heb je het gisteren zo bont gemaakt tijdens het kerstdiner dat je broek ineens wel heel strak zit? Dan kun je altijd nog een nieuwe outfit in een maatje groter shoppen, want veel winkels in het centrum van Enschede zijn vandaag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Kerstmuziekbingo

kerstbingo
Foto: Facebook Café de Pimpelaar

Zin in een spelletje met kerst? Vanavond om 18.00 uur start de kerstmuziekbingo bij Café de Pimpelaar. Anderhalf uur lang luisteren naar de lekkerste meezingers van André Hazes, ABBA, Johnny Cash, Wham!, Amy Winehouse en nog veel meer en ondertussen de liedjes die je herkent afstrepen op je bingokaart. Misschien ga je wel met een mooie prijs naar huis!


Meer over Café de Pimpelaar ontdekken?

Café de Pimpelaar cafés

Gesloten14:00 - 02:00

Oude Markt 22 , Enschede

Bekijk meer:cafés

Filmpje pakken

Cinema
Gif: Giphy

Kun je Home Alone inmiddels dromen? Gelukkig zijn er nog genoeg andere films op Tweede Kerstdag te zien. De bioscopen zijn vandaag gewoon geopend.

Afro Safari

Afro Safari Fellini
Foto: Facebook Fellini

Liefhebber van hip hop, afrobeat, afrohouse en dancehall? Dan moet je vanavond bij Fellini zijn.  Tussen 22.00 en 04.00 uur zijn er optredens van Mike Afro Jam, Austin-J, DJ RDG en DJ William. De entree is gratis en je moet minimaal 21 jaar zijn om naar binnen te kunnen.


Meer over Fellini ontdekken?

Fellini italiaanse restaurants

Gesloten10:00 - 00:00

Bolwerkstraat 2, Enschede

Bekijk meer:italiaanse restaurants

 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.