5 redenen waarom jij de musical Selma Ann Louis gezien móet hebben

Aangeboden door Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede 17 mei 2018

Vanaf woensdag 13 juni tot en met zondag 17 juni is de komische roadmovie-musical Selma Ann Louis in het Wilminktheater te zien. De voorstelling is met vier sterren beoordeeld door verschillende media, zoals het NRC Handelsblad en de Theaterkrant. Ook als je niet van musicals houdt, moet je deze voorstelling gezien hebben. Waarom? Dat lees je hier!

Plien en Bianca

Een van de belangrijkste redenen waarom je deze voorstelling moet bezoeken, is omdat het hilarische duo Plien en Bianca op het toneel staat. In combinatie met Arjan Ederveen, die de rol van Louis speelt, ben je verzekerd van een avond vol humor.

De musical gaat over drie jeugdvrienden die elkaar na lange tijd weer terugzien en het besluit nemen om de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel zijn vertrokken, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen.

Prachtige decors

Alleen de prachtige decors zijn al een goede reden waarom je Selma Ann Louis niet mag missen. Wat is er ontzettend veel mogelijk op zo’n podium! Het ene moment bevind je je nog middenin een overval in de supermarkt en een moment later rijd je door het uitgestrekte Monument Valley. De overige 2D-decorstukken zorgen ervoor dat alles een mooi geheel vormen.

Verrassend einde

Niets is zo vervelend als een einde die je al van mijlenver ziet aankomen. Dat is bij deze voorstelling niet het geval. “Ik vond het een geslaagde voorstelling. Ik heb gelachen en aan het eind was het zelfs nog een beetje ontroerend,” vertelt een enthousiaste bezoeker tijdens de première. “En er zit altijd een mooie gedachte in aan het einde,” vult een andere bezoeker aan.

Geslaagd avondje uit

Wil je een keer iets anders doen dan een avondje naar de bioscoop? Dan is het theater zeker een goed alternatief! Heb je ’s avonds al plannen, maar wil je de voorstelling toch graag bekijken? Geen probleem, want op zondag 17 juni speelt er een matinee om 14.30 uur.

Voor ieder budget een passend kaartje

Voor deze voorstelling geldt een rangensysteem. Dit houdt in dat je al een kaartje kunt kopen vanaf 24,50 euro (exclusief 2,50 euro boekingskosten). Het kaartje is inclusief koffie of thee vooraf, een pauzedrankje en gebruik van de garderobe. Wacht niet te lang met het bestellen van kaarten, want op een aantal dagen zijn de goedkoopste rangen al uitverkocht. Je kunt de kaarten bestellen via deze link of neem telefonisch contact op met de kassa via 053-485 85 00.

Foto: Sanne Peper
Foto: Sanne Peper

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede theaters

Nu gesloten12:00 - 17:00

Wenninkgaarde 40-42, Enschede

Bekijk meer:theaters

adv.