Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dierendag 2019: dit is waarom jouw huisdier de allerbeste zorg verdient

Aangeboden door Mediscent Huisdierenkliniek 4 oktober 2019

Dierendag is het perfecte moment om je huisdier te verwennen met een lekkere traktatie of een nieuw speeltje. Want dat extraatje heeft hij of zij wel verdiend! Wat jouw huisdier ook verdient, is het recht op de allerbeste zorg. En laat dat nou precies hetgeen zijn waar het enthousiaste team van Mediscent Huisdierenkliniek in Enschede zich honderd procent voor inzet.

Betaalbare zorg

Bij Mediscent Huisdierenkliniek hechten ze veel waarde aan betaalbare veterinaire zorg tegen de hoogst haalbare kwaliteit. Want het is tenslotte al vervelend genoeg dat jouw huisdier ziek is. Het laatste waar je op zit te wachten is een rekening met onverwacht hoge kosten. Daarom vind je online een duidelijk overzicht van de tarieven. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

De beste huisdierenzorg bij jou in de buurt

Daarnaast investeert deze dierenarts in Enschede in de modernste apparatuur. Zo heeft de kliniek recentelijk een CT-scan aangeschaft. De CT-scan biedt uitkomst bij bijvoorbeeld het diagnosticeren en behandelen van orthopedische aandoeningen zoals een hernia. Verder biedt de dierenkliniek lasertherapie, uitgebreide tandheelkunde, laparoscopische operaties en echografie aan. Ook beschikt Mediscent Huisdierenklink over een eigen laboratorium, dus er is al snel een uitslag bekend en een eventuele behandeling kan opgestart worden.

Zes dagen per week geopend

Ziekte gebeurt altijd onverwachts, maar gelukkig hanteert Mediscent uitgebreide openingstijden. Je kunt hier van maandag tot en met zaterdag terecht en bij spoedgevallen buiten de openingstijden kun je telefonisch contact opnemen met de praktijk. Je wordt dan doorverwezen naar de dienstdoende dierenarts. Alle huisdieren zijn welkom, het team behandelt alleen geen landbouwhuisdieren. Voor advies, het maken van een afspraak of voor verkoop van producten (zoals vlo-teken preventie of diervoeding) kun je altijd binnenlopen.

Het team van Mediscent Huisdierenkliniek
De CT-scan van Mediscent Huisdierenkliniek

Meer over Mediscent Huisdierenkliniek ontdekken?

Mediscent Huisdierenkliniek dierenartsen

Gesloten08:30 - 12:00

Getfertweg 290-7, Enschede

Bekijk meer:dierenartsen

adv.