Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

‘Onze geavanceerde apparatuur voor dieren is te vergelijken met die van het MST voor mensen’

Aangeboden door Mediscent Huisdierenkliniek 4 september 2019

Bij Mediscent Huisdierenkliniek hechten ze veel waarde aan betaalbare veterinaire zorg tegen de hoogst haalbare kwaliteit. Daarom investeert deze dierenarts in Enschede in de modernste apparatuur. Hun meest recente aanwinst is de CT-scan. Hiermee kunnen ze onder andere orthopedische aandoeningen en uitzaaiingen van tumoren onderzoeken.

De beste huisdierenzorg bij jou in de buurt

Je moet er natuurlijk niet aan denken dat jouw geliefde huisdier ernstig ziek blijkt te zijn. Maar als dit toch het geval is, dan wil je dat jouw schatje zo snel mogelijk geholpen wordt. En voor gecompliceerde gevallen hoef je geeneens naar steden zoals Utrecht. Mediscent Huisdierenkliniek is namelijk volledig uitgerust met de modernste apparatuur. Op deze manier kan het toegewijde team veel aandoeningen in hun eigen kliniek diagnosticeren en behandelen.

teamfoto
Het team van Mediscent Huisdierenkliniek

Veilig en doeltreffend

Het komt vaak voor dat er geen goede diagnose gesteld kan worden met de gebruikelijke onderzoekstechnieken, zoals röntgenfoto’s en echografie. Bij orthopedische aandoeningen, zoals een hernia, kan de CT-scan dan uitkomst bieden.

Daarnaast is de behandeling ook erg veilig. SafeBeam ™ berekent automatisch de benodigde stralingsdosis voor de patiënt, afhankelijk van de situatie van de patiënt. Er wordt op deze manier zo min mogelijk röntgenstraling gebruikt bij het vastleggen van de beelden.

Duidelijke tarieven

Naast dat Mediscent Huisdierenkliniek betaalbare veterinaire zorg aanbiedt, zijn zij ook erg transparant in de kosten van de behandelingen. Het is tenslotte al vervelend genoeg dat jouw huisdier ziek is. Het laatste waar je op zit te wachten is een rekening met onverwacht hoge kosten. Daarom vind je online een duidelijk overzicht van de tarieven.

Gesegmenteerde prijzen voor CT-scan

Voor het gebruik van de CT-scan geldt geen standaardtarief, maar er wordt gewerkt met gesegmenteerde prijzen. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de grootte van het te onderzoeken gebied, of er contrastmateriaal wordt gebruikt en of er een (spoed)beoordeling door een specialist radiologie nodig is. Door vooraf contact op te nemen met de kliniek, kun je de exacte kosten laten berekenen. Wel zo prettig!

Voor heel regio Twente en de Achterhoek

Mediscent maakt geen onderscheid tussen hun eigen patiënten en die van andere praktijken. Het welzijn van het dier staat voorop en hun motto is dat je deze technologie met zoveel mogelijk anderen moet delen. Daarom stellen zij de CT-scan ook beschikbaar voor andere dierenartsen en hun patiënten voor heel regio Twente en de Achterhoek.


Meer over Mediscent Huisdierenkliniek ontdekken?

Mediscent Huisdierenkliniek dierenartsen

Vandaag gesloten

Getfertweg 290-7, Enschede

Bekijk meer:dierenartsen

adv.