Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze huisdierenkliniek krijgt iedere patiënt rondom Dierendag een presentje

Aangeboden door Mediscent Huisdierenkliniek 1 oktober 2020

Op Dierendag wil je jouw huisdier het liefst trakteren op iets lekkers, en liever niet op een bezoekje aan de dierenarts. Maar ziekte valt nou eenmaal niet te plannen. Gelukkig heeft het team van Mediscent Huisdierenkliniek iets leuks bedacht om de pijn een beetje te verzachten. Rondom Dierendag krijgt iedere patiënt namelijk een gratis presentje.

Bij Mediscent Huisdierenkliniek hechten ze veel waarde aan betaalbare veterinaire zorg tegen de hoogst haalbare kwaliteit. Want het is tenslotte al vervelend genoeg dat jouw huisdier ziek is. Het laatste waar je op zit te wachten is een rekening met onverwacht hoge kosten. Daarom vind je online een duidelijk overzicht van de tarieven. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

De beste huisdierenzorg bij jou in de buurt

Daarnaast investeert deze dierenarts in Enschede in de modernste apparatuur. Zo beschikt de kliniek onder andere over moderne apparatuur voor de ondersteuning bij operaties, zoals een beademingsapparaat, gasnarcose en een couveuse. Verder biedt de dierenkliniek lasertherapie, uitgebreide tandheelkunde, laparoscopische operaties en echografie aan. Ook beschikt Mediscent Huisdierenklink over een eigen laboratorium, dus er is al snel een uitslag bekend zodat een eventuele behandeling opgestart kan worden.

Zes dagen per week geopend

Ziekte gebeurt altijd onverwachts, maar gelukkig hanteert Mediscent uitgebreide openingstijden. Je kunt hier van maandag tot en met zaterdag terecht en bij spoedgevallen buiten de openingstijden kun je telefonisch contact opnemen met de praktijk. Je wordt dan doorverwezen naar de dienstdoende dierenarts. Van hond tot parkiet en van konijn tot kat, alle huisdieren zijn welkom. Het team behandelt alleen geen landbouwhuisdieren en paarden. Voor advies, het maken van een afspraak of voor verkoop van producten (zoals vlo-teken preventie of diervoeding) kun je altijd binnenlopen.

Lees ook:

puppy's

Puppy plannen? Zo weet je wanneer jouw hond vruchtbaar is

Wanneer je van plan bent om je hond te laten dekken, dan is het essentieel om vast te stellen wannee...
teddy trimmen

Zo voorkom je dat jouw Teddy dwergkonijn een Rastafari wordt

Teddy's hebben door hun pluizige vacht een enorm hoog knuffelgehalte. Dit schattige uiterlijk in com...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mediscent Huisdierenkliniek. Meer over Mediscent Huisdierenkliniek ontdekken?

Mediscent Huisdierenkliniek dierenartsen

Gesloten08:30 - 12:00

Getfertweg 290-7, Enschede

Bekijk meer:dierenartsen

adv.