Baasje gezocht: Masha is speels, actief en superlief

Door Charmain Zwijnenberg 1 februari 2019

Op zoek naar een nieuwe hond of kat? Wij helpen je op weg! Elke week zetten we een asieldier in het zonnetje. Deze keer is dat de lieve en actieve Masha. 

Kindervriend

Masha, een kruising Stafford, belandde in het asiel omdat haar vorige baasje geen tijd meer voor haar had. De hond woonde in een gezin met oudere kinderen maar ook met kleinere kinderen kan Masha het prima vinden. Ze verbleef veel buiten, waar ze een eigen kennel had. Masha kan goed alleen thuis zijn. Ze blaft niet en maakt niets stuk. Ze is wel waaks als er mensen langs de andere kant van de schutting lopen.

Speels, actief en superlief

Masha is een beetje schichtig bij mensen die ze niet kent. Is ze eenmaal aan je gewend, dan is ze speels, actief en superlief. Met andere honden heeft Masha niets. Ze valt niet tegen ze uit als ze aan de riem zit, maar wil er ook niet meer spelen. Nee, Masha negeert andere honden volkomen.

Ruime tuin

Het ideale gezin heeft een huis met een ruime tuin waar Masha lekker los kan lopen. Ze moet een eigen plekje krijgen waar ze zich veilig voelt. Omdat Masha graag alle aandacht voor zich alleen heeft, wil ze het liefst geen andere huisdieren om zich heen.

Denk je dat jij het perfecte baasje bent voor Masha? Neem dan snel contact op met Dierenopvangcentrum Enschede.

Dierenopvangcentrum Enschede dierenopvang

Nu gesloten13:30 - 17:00

Boswinkelbeekweg 10, Enschede

Bekijk meer:dierenopvang

adv.