Baasje gezocht: allemansvriend Bikkel zoekt een huis (met een tuin)

Door Charmain Zwijnenberg 18 januari 2019

Op zoek naar een nieuwe hond of kat? Wij helpen je op weg! Elke week zetten we een nieuw asieldier in het zonnetje. Deze keer is dat allemansvriend Bikkel. 

Deze lieve reu van twee en een half jaar oud belandde in het asiel omdat zijn vorige baasje te weinig tijd voor hem had. Hij woonde in een gezin met jonge kinderen en kon daar prima mee overweg. Een autoritje vindt hij geen enkel probleem en hij kan ook goed alleen thuis zijn. Een bench is dan waarschijnlijk niet nodig.

Allemansvriend

Bikkel is speels en een allemansvriend. Wel is hij druk en wordt hij onstuimig als hij zijn energie niet kwijt kan. Aan de lijn trekt hij soms en hij maakt zich groot als er andere honden voorbijlopen. Grommen of blaffen doet hij dan niet.

Genoeg tijd

Het ideale gezin voor Bikkel is sportief en heeft genoeg tijd om hem uit te laten en met hem te spelen. Een grote tuin zou helemaal perfect zijn, daar kan hij zijn energie in kwijt.

Bikkel is alleen op afspraak te bezoeken, ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met Dierenopvangcentrum Enschede.


Meer over Dierenopvangcentrum Enschede ontdekken?

Dierenopvangcentrum Enschede dierenopvang

Vandaag gesloten

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Boswinkelbeekweg 10, Enschede

Bekijk meer:dierenopvang

adv.