Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zingende politieagent Thijs kan zomaar bij jou op de stoep staan voor een privéconcert

Door Rebecca de Graaf 7 april 2020

Heb jij al plannen gemaakt voor Pasen? Zo kun bijvoorbeeld een paasbrunch bestellen en veilig vanuit huis eieren gaan zoeken. Want Politie Enschede start namelijk een online Paaseieren Zoekspel waarmee je ook nog eens een prijs kunt verdienen. 

De hoofdprijs is niet mis: een privéoptreden voor je deur van zingende politieman Thijs Roseboom uit Ede, die afgelopen week viral ging met deze video.

Zo werkt het

Op eerste paasdag verstopt de politie overal paaseitjes op de Facebookpagina’s van Oost-Nederland (de actie is voor gezinnen in Overijssel en Gelderland). Het overzicht van alle Facebookpagina’s vind je hier.

In die eitjes staan letters en daarmee kun je een zin vormen. Vul die zin in op deze pagina en daarna is het een kwestie van duimen! Let op, de oplossing moet vóór 13 april 12.00 uur binnen zijn. Daarna wordt er een winnaar gekozen.

HET GROTE POLITIE PAASEIEREN ZOEKSPEL 🐰

Het is bijna Paasweekend! Voor veel mensen is het traditie om er lekker op uit te gaan: brunchen in je favoriete restaurant of gezellig met de hele familie paaseitjes zoeken. Wat balen dat we juist nu binnen moeten blijven… Daarom organiseren wij het grote (online) Politie Paaseieren Zoekspel. We brengen de zoektocht naar jullie huiskamers!We verstoppen op Eerste Paasdag overal eitjes op de politie Facebookpagina’s van Oost-Nederland. In die eitjes staan letters en daarmee kun je een zin vormen. Heeft jouw dochter of zoon geen Facebook? Zoek dan samen met je eigen account.Net als na een echte paaseierenzoektocht levert het jullie iets leuks op! Bekijk de video om te zien wat dat is. 🐰BELANGRIJK🐰Deze actie is voor gezinnen die in Gelderland of Overijssel wonen. De overige voorwaarden om mee te doen, de uitgebreide uitleg over het spel en informatie over de prijs zijn hier te lezen: https://www.politie.nl/nieuws/2020/april/6/02-doe-mee-met-het-politie-paaseieren-zoekspel.html

Posted by Politie Ede on Tuesday, 7 April 2020

Lees ook

bloesem enschede_4

Dit wordt het weer tijdens Pasen 2020 in Enschede

Pasen 2020 staat voor de deur en we zijn natuurlijk allemaal nieuwsgierig naar het weer voor komend ...
lekkernijen Pasen paas cupcakes

9 x lekkernijen om je paasbrunch compleet te maken

Heb jij het boodschappenlijstje voor de paasbrunch al rond? Misschien zul je toch nog wat items moet...
Enschede skyline

Gaaf! Heb je deze bijzondere video over Enschede al gezien?

Lege straten, terrassen en parkeerplaatsen. Maaltijden die tijdelijk door restaurants worden bezorgd...

Meer over

Bedrijvigheid

adv.