Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van hoofdredacteur tot manueel therapeut: 6 x leuke vacatures in Enschede

Door Rebecca de Graaf 16 februari 2020

Heb jij geen zin om voor je werk iedere dag een eind te reizen? Zoek dan een baan dicht bij huis! Iedere zondag plaatsen wij een lijstje met leuke vacatures in Enschede, dus lees snel verder. Wie weet zit jouw toekomstige werkgever ertussen.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Leuke bijbaan voor het weekend

Enschede Promotie is verantwoordelijk voor de citymarketing van onze stad en zij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die in de weekenden toeristen willen voorzien van informatie.

Medewerker bediening

Ben jij een gastvrouw in hart en nieren? Oaks Gastrobar is op zoek naar een (jonge)dame met enige ervaring in de horeca.

Manueel therapeut

Beschik jij over een afgeronde opleiding Manuele Therapie en ben je BIG en Keurmerk Fysiotherapie geregistreerd? Pro-F Professionele Fysiotherapie is op zoek naar een manueel therapeut. Het gaat om een contract voor 20 uur per week, met groeimogelijkheden naar maximaal een 40-urige werkweek.

Machinist-groen

Vind jij het heerlijk om in de frisse buitenlucht te werken? De gemeente Enschede is op zoek naar een machinist-groen voor maximaal 40 uur per week. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van machinaal onkruidbestrijding.

Psycholoog

PsyQ Enschede is op zoek naar een psycholoog voor 24-36 uur per week. Je dient te beschikken over een afgeronde academische opleiding psychologie, daarnaast aangevuld met BIG registratie tot gz-psycholoog. Affiniteit en ervaring met behandelen van persoonlijkheidsstoornissen is een pre.

Hoofdredacteur/Community-manager

Saxion zoekt een hoofdredacteur/community-manager voor een nieuw op te bouwen onafhankelijk platform. Heb je ervaring met het produceren van ‘slow journalism’, waarbij je verhalen met diepgang vertelt vanuit verschillende (stakeholder) perspectieven en kun je ‘community building’ op een eigen wijze on- en offline vormgeven? Dan is deze parttime vacature als hoofdredacteur misschien wel iets voor jou!

Lees ook

enschede markt van heek plein

6 x nieuwe vacatures in Enschede

Ben jij toe aan een andere (bij)baan in Enschede? Blader dan snel door dit lijstje. Wie weet zit jou...
saskia mindfitness

Saskia doet aan mindfitness: ‘Klinkt heel zweverig, maar is het totaal niet’

We horen je al denken: mindfitness, wat is dat nou weer? Het heeft in ieder geval niks met denksport...
ladies night wilminktheater_2

Shop till you drop! Deze Ladies Night wil je niet missen

Heb jij zin in een gezellig avondje uit met vriendinnen? Bestel dan een kaartje voor de feelgoodmusi...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.