Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vacaturelijstje: 6 x deze bedrijven in Enschede zijn op zoek naar personeel

Door Rebecca de Graaf 9 augustus 2020

Niet alleen via bekende vacaturesites kun je een baan vinden, ook op Facebook worden regelmatig leuke vacatures geplaatst. Dus ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan in Enschede? Blader dan snel door dit lijstje.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Winkelmedewerker

Of je nu op zoek bent naar een stageplek, een fulltime of een parttime baan, je kunt aan de slag bij Expo. Zij hebben namelijk meerdere vacatures openstaan.

Beleidsadviseur

Als beleidsadviseur voelt het voor jou heel natuurlijk om in een politiek-bestuurlijke organisatie te werken. Dagelijks werk je samen met je collega’s aan adviezen over beleidsmatige ontwikkelingen, werk je keuzes uit tot concrete plannen en zorg je voor draagvlak in de organisatie.

Zelfstandig werkend kok

Heb jij een passie voor koken? Van der Valk Hotel in Enschede is op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Zowel een parttime als een fulltime contract is mogelijk.

Verkoopmedewerker

Ben of ken jij iemand met een natuurlijk enthousiasme, een klantgerichte houding en met aandacht voor details? Villa Chocolade is op zoek naar een verkoopmedewerker voor gemiddeld twee tot drie dagen per week.

Horecamedewerker

Ben jij sowieso iedere dinsdag- en vrijdagavond beschikbaar om te werken? Trifora is op zoek naar een horecatopper die zowel achter de bar als in de keuken aan de slag kan gaan.

Dierenarts

Dierenkliniek Elze is op zoek naar een dierenarts voor 15 tot 20 uur per week.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.