Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 redenen waarom jij de nieuwe stagiair van indebuurt Enschede wilt worden

Door Romy Wesselink 6 november 2019

Indebuurt Enschede is vanaf januari/februari op zoek naar een stagiair! En wie kan er het beste vertellen hoe leuk en leerzaam een stage bij indebuurt is? Juist, de huidige stagiair. Daarom een lijstje vol redenen waarom jij mijn stokje straks wilt overnemen. 

Update 1 juli 2020: voor de periode september 2020 – februari 2021 zijn we inmiddels voorzien van een stagiair. Wegens de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om meerdere stagiairs aan te nemen. 

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Omdat je bij heel veel leuke huizen mag binnenkijken

Niet langer binnengluren bij huizen dóór onze rubriek, maar hem zelf maken. Veel leuker gaat het niet worden! Inmiddels ben ik al in heel veel toffe woningen geweest. Het enige nadeel is dat je daarna direct zelf je interieur om wilt gooien, maar dat nemen we voor lief.

stagiair indebuurt
Foto: indebuurt Enschede

Omdat er koffie voor je wordt gehaald

Stagelopen = koffie halen? Bij indebuurt Enschede gelukkig niet. Ik wacht iedere ochtend rustig met mijn benen op tafel tot iemand mij koffie komt brengen 😉.

stagiair koffie
Foto: indebuurt Enschede

Omdat je je eigen ideeën direct mag uitwerken

In mijn geval was het koken, maar eigenlijk kun je met ieder leuk onderwerp hier wel terecht. Heb je een tof idee? Spreek het uit en doe er wat mee. Vind ik persoonlijk het grote voordeel van een klein team. Je kan gewoon tijdens je bakkie koffie je plannen op tafel gooien en het diezelfde dag nog uitwerken.

wortel-gembersoep

Koken met Romy: wortel-gembersoep met pestostokbrood

Zoals ik jullie al vertelde toen ik mij voorstelde als de nieuwe stagiaire van indebuurt Enschede: i...

Omdat de redactie-bar heel vaak vol ligt met traktaties

Niet goed voor de lijn, maar wel héél erg lekker. Indebuurt deelt de redactie met Tubantia, dus het is hier altijd gezellig druk. Veel mensen betekent veel verjaardagen. Je snapt het wel: veel traktaties. Jammie!

traktaties redactie
Foto: indebuurt Enschede

Omdat je heel veel verschillende dingen kan leren

Artikelen schrijven, foto’s maken, een korte video tussendoor en de Instagram-pagina bijhouden. De straat op voor een straatpraat, een winkel binnenlopen voor een ‘Ondernemer uitgelicht’ en in gesprek met Enschedeërs voor een bijzonder verhaal. Je verveelt je hier nooit en leert veel doordat je alles mag doen.

stagiair straatpraat
Foto: indebuurt Enschede

Omdat het op de redactie errug gezellig is

Er wordt hier heel wat gekletst en gelachen. Je werkt in een klein team dus hebt veel persoonlijk contact en bent zeker geen nummertje. In het kader van professioneel onderzoek moet er wel eens wat geproefd en uitgetest worden. Het kan dus zomaar voorkomen dat je op vrijdagmiddag in een cocktailproeverij belandt.

En ook niet onbelangrijk: omdat je een fijne stagevergoeding krijgt

Niet de belangrijkste reden, maar wel lekker meegenomen. Je harde werken wordt beloond met €350,- per maand. Dat betekent meer winkelen óf Ome Duo uitzwaaien.

via GIPHY

Conclusie: twijfel niet langer en solliciteer!

laptop-indebuurt

Stagiair indebuurt Enschede

Jááá, je leest het goed. Je kunt stage lopen bij de allerleukste nieuwssite van Enschede. Tenminste,...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.