Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom folders bezorgen allesbehalve saai en eentonig werk is

Aangeboden door Axender BV 7 januari 2019

Wie denkt dat folders bezorgen eentonig en saai werk is, heeft het mis! Van enthousiaste viervoeters die de post nog net niet uit de brievenbus trekken tot buurtbewoners die wekelijks een praatje met je maken: geen enkele bezorgdag is hetzelfde. De bezorgers van Axender leggen je uit waarom dit werk zo leuk is.

Je wijk leren kennen

Een van de meest gehoorde redenen is dat je je wijk en haar bewoners beter leert kennen. Zo kom je er bijvoorbeeld achter dat er in het huis waar je normaal gesproken aan voorbij loopt een attente bejaarde man blijkt te wonen die iedere week een praatje met je maakt. Op deze manier voel jij je meer verbonden met je eigen buurt.

Flexibel werk

Hoeveel werknemers kunnen nou zelf bepalen op welk moment van de dag ze aan het werk gaan? Als folderbezorger heb je deze vrijheid wel. In een groot gedeelte van de bezorggebieden worden de folders van zaterdagochtend tot en met maandag bezorgd. Dus zelfs wanneer je op zaterdagochtend al afspraken hebt, dan kunnen de folders alsnog later die dag bezorgd worden. Zet je favoriete muziek op en de tijd vliegt voorbij!

Actief in de gezonde buitenlucht

Of je de folders met de fiets rondbrengt of gebruik maakt van een handige bolderkar: als folderbezorger ben je altijd lekker actief bezig. In de wintermaanden is het natuurlijk wel een stuk frisser, maar tijdens de zomermaanden is de kans groot dat je een lekker kleurtje opdoet.

Word ook bezorger bij Axender

Axender is een landelijke verspreider van reclamefolders en weekbladen. De 22.000 bezorgers bezorgen wekelijks folders en de huis-aan-huis. Wil je ook bezorger worden bij Axender? Meld je dan gelijk aan via dit formulier.


Meer over Axender BV ontdekken?

Axender BV zakelijke dienstverleners

Gesloten08:30 - 17:00

Josink Esweg 44, Enschede

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.