Dit zijn de leukste vacatures van dit moment

Door Rebecca Tank 11 maart 2018

Op de website van indebuurt Enschede plaatsen we niet alleen dagelijks leuke artikelen en handige weetjes, maar ook aanbiedingen en vacatures in Enschede. Heb je deze sectie nog niet op onze site gezien, dan is het zeker de moeite waard er eens op te kijken. Voor het gemak hebben we alvast een overzicht voor je gemaakt met de leukste vacatures van dit moment. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Front office medewerker

Het Van der Valk Hotel heeft vacatures beschikbaar voor de Front Office afdeling. Deze functie is altijd populair, dus wacht niet te lang met solliciteren. De vacature vind je hier.

Van der Valk Hotel Enschede hotels

Nu openHele dag

Zuiderval 140, Enschede

Bekijk meer:hotels

Medewerker verkoopondersteuning

Als medewerker verkoopondersteuning voer je meerdere taken uit zoals kassawerkzaamheden, etaleren, en klanten te woord staan. Je komt te werken in onze mooie net verbouwde winkel samen met een enthousiast veelzijdig team.

Juwelier Wissink juweliers

Nu gesloten09:30 - 18:00

De Heurne 67, Enschede

Bekijk meer:juweliers

Medewerker ijssalon

De temperaturen zijn inmiddels een stuk aangenamer, dus de ijssalons zijn weer geopend.  IJssalon Talamini is op zoek naar personen die niet te beroerd zijn om de handen uit de mouwen te steken. Meer informatie over de functie lees je via deze link.

Gelateria Talamini Enschede ijssalons

Nu gesloten11:30 - 22:00

Marktstraat 9, Enschede

Bekijk meer:ijssalons

Bezorger/chauffeur

Vind jij met het leuk om onderweg te zijn en ben je op zoek naar een afwisselende baan, een nieuwe uitdaging en een prima werksfeer? Dan is een baan als bezorger / chauffeur bij Banketbakkerij Oonk iets voor jou!

Banketbakkerij Oonk Enschede bakkers

Nu gesloten08:00 - 20:00

Kuipersdijk 21, Enschede

Bekijk meer:bakkers

Medewerker bediening

Eetcafé Atrium is op zoek naar nieuwe mensen voor in de bediening die twee tot vier avonden in de week beschikbaar zijn.

Eetcafé Atrium restaurants en horeca

Nu gesloten16:00 - 22:30

Stadsgravenstraat 47, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken