Deze vacatures in Enschede staan sinds enkele dagen online

Door Rebecca de Graaf 13 januari 2019

Ben jij toe aan een nieuwe baan? Deze vacatures in Enschede staan sinds enkele dagen online.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Parttime verkoopster

Kledingwinkel Appel & Ei is op zoek naar een sprankelende alleskunner voor 18 – 24 uur per week. Als parttime verkoopster moet je zowel doordeweeks als op zaterdag en/of zondag werken. Gezien de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar iemand tussen 23 en 35 jaar.


Meer over Appel & Ei Enschede ontdekken?

Appel & Ei Enschede kringloopwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:30

Marktstraat 10, Enschede

Bekijk meer:kringloopwinkels

Roostermaker

Meesterpuzzelaar gezocht! Ben jij een ervaren roostermaker en wil je aan de slag in het onderwijs? Het Bonhoeffer College is op zoek naar iemand die blij wordt van ingewikkelde roostervraagstukken. Ben jij goed in het leggen van verbanden, kun je goed combineren en plannen? Lees dan zeker de rest van deze vacature.

Tuincafé Intratuin

Intratuin Enschede is op zoek naar een restaurantmedewerker voor het tuincafé. Je streeft ernaar om samen met het team een goedlopend tuincafé verder uit te bouwen, zonder daarbij de kernkwaliteit uit het oog te verliezen: natuurlijk genieten, heerlijk eten en drinken en onze klanten in de watten te leggen.


Meer over Intratuin Enschede ontdekken?

Intratuin Enschede tuincentra

Nu gesloten09:00 - 18:00

Achterhofweg 22, Enschede

Bekijk meer:tuincentra

Autotechnicus

Ben je op zoek naar een echte sleutelfunctie? Heb jij zin om te komen werken in een mensgericht bedrijf en iedere dag bezig te zijn met jouw passie voor auto’s? Dan zijn ze bij Broekhuis op zoek naar jou! Zij zoeken een 1e autotechnicus voor 40 uur per week.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.