Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 redenen waarom folders bezorgen hét ideale bijbaantje is voor jouw opgroeiende tiener

Aangeboden door Axender BV 10 september 2018

Als tiener is het natuurlijk fijn om de nieuwste mobiele telefoon of iPad te hebben, maar dit soort producten zijn vrij prijzig. Aangezien de meeste ouders geen geldboom in de tuin hebben staan, kan jouw kind er zelf voor sparen door middel van een bijbaantje. Voor de meeste bijbaantjes moeten kinderen minstens 16 jaar zijn, maar het is al toegestaan om folders te lopen vanaf 13 jaar. Ideaal!

Word bezorger bij Axender

Axender is een landelijke verspreider van reclamefolders en weekbladen. De 22.000 bezorgers bezorgen wekelijks folders en de huis-aan-huis. Naast dat jouw zoon of dochter al op jonge leeftijd kan beginnen met dit bijbaantje, heeft het bezorgen van folders nog meer voordelen.

Eigen buurt

Voor dit werk hoef je niet ver te reizen, want je kunt de folders in je eigen buurt rondbrengen. Dit is wel zo prettig, want hierdoor werk je in een vertrouwde omgeving.

jorien-op-trap-cmyk
Foto: Axender

Eigen werktijden

Een ander voordeel is dat je je eigen werktijden kunt bepalen. In een groot gedeelte van de bezorggebieden worden de folders van zaterdagmiddag tot en met maandag bezorgd. Dus zelfs wanneer jouw zoon op zaterdagochtend een voetbalwedstrijd heeft, dan kunnen de folders daarna bezorgd worden.

Goeie verdiensten

De vergoeding ligt aan het aantal adressen in jouw wijk, de moeilijkheid van bezorgen en het aantal folders. Het aantal folders verschilt per week en de vergoeding is dus ook elke week anders.

Goed te combineren met school

In totaal ben je tussen de vier en zes uur per week kwijt, dus het bezorgen van folders is goed te combineren met school. Een extra zakcentje is fijn, maar goede cijfers zijn eveneens belangrijk.

Folders worden thuis afgeleverd

Als laatste voordeel hoef je de folders niet ergens anders op te halen, maar krijg je ze thuis aangeleverd. Dus ziet jouw tiener het wel zitten om als folderbezorger aan de slag te gaan? Meld je dan gelijk aan via dit formulier.

ruud-op-balk-cmyk-zoom
Foto: Axender

Meer over Axender BV ontdekken?

Axender BV zakelijke dienstverleners

Geopend08:30 - 17:00

Josink Esweg 44, Enschede

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.