Wim: “Jullie hebben echt alles” is een reactie die we veel horen

Door Rebecca de Graaf 6 juni 2018

Op woensdagochtend 6 juni was het dan zover: Decathlon opende haar deuren voor het publiek. We spraken met winkeldirecteur Wim Westerveld voor een eerste indruk van de dag. “Jullie hebben echt alles is een reactie die we vandaag vaak te horen hebben gekregen,” zegt Wim enthousiast.

Positieve reacties

De sportwinkel is ruim opgezet, beschikt over brede gangpaden en oogt heel open. Volgens Wim herkennen veel mensen de oude Zuidmolen niet meer terug. “We zijn de eerste Decathlon in oost-Nederland. Veel mensen die hier binnenlopen kennen het concept nog niet, maar ik zie veel lachende mensen en we krijgen positieve reacties. Dat is heel gaaf,” vertelt Wim trots.

decathlon-enschede
Opening van Decathlon

Opening Decathlon

De hele dag loopt het qua drukte lekker door. Op het plein voor de winkel kun je verschillende activiteiten doen, zoals een klimwand en basketballen. Ook voor de komende dagen verwacht Wim een flink aantal bezoekers. “Morgen is het koopavond en dan zijn we tot 21.00 uur geopend. En uiteraard is het eerste weekend na een opening altijd gigantisch druk. We zijn erop voorbereid door met veel personeel op de vloer staan om alles in goede banen te leiden,” aldus Wim.

adv.