Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winkelen bij Lincherie: ‘Lingerie styling is zoveel meer dan je maat bepalen’

Aangeboden door Lincherie 22 februari 2019

Lincherie biedt een verrassende winkelervaring. Zo wordt er niet alleen naar de bh-maat gekeken, maar ook of een bh wel bij jouw huid en figuur past. “Iedere vrouw is uniek en daarom zit geen enkele bh exact hetzelfde. Elke klant die bij ons binnenstapt verdient de persoonlijke aandacht om uiteindelijk de bh te vinden die perfect zit.”

Lincherie

Lincherie zit sinds 24 november 2017 aan de Haverstraatpassage. Deze lingeriewinkel in Enschede wordt gerund door een enthousiast team dat al ruim twintig jaar werkzaam is in deze branche. Brigit is bijvoorbeeld een van de medewerksters die zelfs is opgeleid tot erkend lingerie stylist. “We kijken goed naar de klant en luisteren naar haar wensen. Op deze manier kunnen we een goed persoonlijk advies geven. Zo zeggen wij het ook eerlijk wanneer een bh niet bij diegene past. Deze eerlijkheid wordt enorm door onze klanten gewaardeerd,” legt Brigit uit.

Uitgebreid assortiment

Deze speciaalzaak beschikt over een uitgebreid assortiment lingerie en badkleding met merken zoals PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda. De winkel oogt rustig en overzichtelijk doordat een gedeelte van de collectie netjes in lades ligt opgeborgen. Zodoende raak jij als klant niet overprikkeld en vind je met behulp van de lingerie styliste de bh die perfect bij jouw wensen aansluit.

Lincherie Enschede_1

Hotelwaardige paskamers

De paskamers van Lincherie zijn ruim en comfortabel opgesteld. Door de badjas, het zachte licht en het kopje koffie krijg je het idee een hotelkamer binnen te lopen. “Het kopen van een mooie bh moet echt een momentje voor jezelf zijn om tot rust te komen. Vergelijk het maar met een bezoekje aan de kapper of nagelstudio,” zegt Henriëtte enthousiast.

Laagdrempelig

Het team van Lincherie vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en met een warm gevoel ontvangen wordt. “Zo kwam er ooit een dame binnen die al lange tijd met nekklachten rondliep. In eerste instantie dacht ze dat dit kwam doordat haar boezem niet goed ondersteund werd,” zegt de Enschedese.

Door goed naar het lichaam van de klant te kijken, viel het Henriëtte op dat haar rug scheef liep. “Ik heb haar geadviseerd om een afspraak te maken met de fysiotherapeut. Achteraf bleek ze een afwijking in haar rug te hebben. Later kwam ze terug in de winkel met een cadeaubon om me te bedanken voor mijn advies.”

Maak een afspraak

Ben jij benieuwd naar het gepersonaliseerde styling advies van Lincherie? Maak dan eenvoudig via deze link een afspraak


Meer over Lincherie ontdekken?

Lincherie lingeriezaken

Gesloten13:00 - 18:00

Haverstraatpassage 29, Enschede

Bekijk meer:lingeriezaken

adv.