Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vastgoedstyling hoeft niet duur te zijn: ‘Met minimale aanpassingen kun je veel bereiken’

Aangeboden door Vastgoedstyling Done by Didi 19 juli 2019

Wanneer je jouw woning in de verkoop zet, is het erg prettig als je er de gewenste vraagprijs voor krijgt. De inrichting van de woning speelt daarbij een grote rol. Vastgoedstyliste Diana van Done by Didi zorgt ervoor dat jouw interieur weer rust en ruimte uitstraalt én laat jouw woning er uitspringen tussen al die andere foto’s op Funda.

Vastgoedstyling Done by Didi

Niet iedereen kan even goed door de persoonlijke spullen van de huidige bewoners heen kijken. Zo kunnen al die leuke frutsels voor veel onrust zorgen. Ook de inrichting kan vaak net een tikkeltje beter, zodat de woonkamer optisch groter lijkt. Gelukkig weet Vastgoedstyling Done by Didi daar wel raad mee. Met behulp van een aantal slimme en subtiele aanpassingen krijgt de woning een geheel andere uitstraling.

Met de tuinstoelen in de woonkamer

Diana ziet gelijk hoe ze een woning optimaal kan inrichten en meer sfeer geeft. Dit gevoel voor interieurstyling heeft ze duidelijk van haar moeder. Diana’s moeder had vroeger namelijk een antiekzaak. Als er bepaalde meubelen of curiosa te lang in de winkel bleef liggen, nam ze het mee naar huis om het in een ander daglicht te plaatsen.

Potentiële kopers werden voor een kop koffie bij hun thuis uitgenodigd en al snel waren de desbetreffende meubelstukken verkocht. “Het bleef niet altijd bij de spullen uit de antiekzaak. We hebben regelmatig met de tuinstoelen in de woonkamer gezeten, omdat mama de halve inboedel verkocht had,” zegt Diana lachend.

House of KIKI

Haar liefde voor interieurstyling is er dus met de paplepel ingegoten en ze heeft haar kennis verbreed door de opleiding vastgoedstyling te volgen. Deze opleiding volgde ze bij House of KIKI, die onder andere bekend is van het RTL4-programma Uitstel van Executie. “Ik ben trots om bij de gemeenschap van erkende vastgoedstylisten aangesloten te zijn.”

Restylen hoeft niet duur te zijn

Een veelvoorkomende misvatting over vastgoedstyling is dat er een aardig prijskaartje aan zit, maar het restylen van je interieur hoeft helemaal niet duur te zijn. “Ik vind het juist heel leuk om met de eigen meubelen van de huiseigenaren te werken. Met een paar kleine ingrepen breng je ruimte, neutralisatie, sfeer en licht aan. Dit kun je ook met kleinere ruimtes doen, door bijvoorbeeld met kleur en sfeer te werken.”

Ben jij benieuwd wat Vastgoedstyling Done by Didi voor jouw woning kan betekenen? Bekijk online alvast haar portfolio en neem eenvoudig contact met haar op via deze link.

Vergelijking_slaapkamer


Meer over Vastgoedstyling Done by Didi ontdekken?

Vastgoedstyling Done by Didi zakelijke dienstverleners

Gesloten09:00 - 17:00

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.